Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres plats amb 'kimchi'

Us volem presentar el 'kimchi', un aliment coreà que potser no coneixeu

PAU SAURI

04/11/2021

De petits ens trobem constantment amb nous sabors i aliments que, en aquell moment, ens són desconeguts. Podríem dir que la relació amb el menjar es basa en un constant de novetats culinàries que cal anar assimilant i, posteriorment, es van arxivant a les carpetes 'm'agrada' o 'no m'agrada gaire'. Encara que els anys van acompanyats de l'experiència, no ens podem permetre renunciar a aquesta sensació de descoberta. Per això, des de CUINA us volem presentar un aliment que fins ara hem tractat molt poc i que potser no coneixeu: el 'kimchi'.

Declarat patrimoni cultural intangible de la humanitat per la UNESCO –de la mateixa manera que, per exemple, el cafè turc–, el 'kimchi' és una col fermentada i picant que s'utilitza en una infinitat de receptes coreanes, la seva cuina d'origen. Un dels punts forts d'aquest producte és que és molt fàcil de conservar i es pot fer durant un període considerable de temps.

 

01 'Kimchi'

'Kimchi' Becky Lawton

'Kimchi'

En aquesta recepta, la reputada cuinera Carme Ruscalleda us explicarà detalladament en què consisteix el 'kimchi' i com cal cuinar-lo. És una molt bona opció per entrar en contacte amb l'aliment.

02 Verat amb 'kimchi'

Verat amb 'kimchi'

Verat marinat amb 'kimchi' de poma

Apugem el nivell amb l'elaboració de Miguel Ángel Mayor. Una vegada conegut l'aliment, us proposa que aneu més enllà i mireu de combinar-lo amb la poma per tal de fer un maridatge perfecte amb un peix com el verat.


 

03 'Bibimbap'

'Bibimbap'

'Bibimbap'

Aquesta recepta és un exemple perfecte de la inclusió del 'kimchi' en un plat típic de la cuina coreana com és el 'bibimbap'. Per als que no el conegueu, es podria definir com a ramen coreà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto