Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l'arròs en aigua al punt de sal. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Peleu i piqueu ben fi el gra d'all i barregeu-lo amb la carn picada, el sucre morè, la salsa de soja i la salsa de xili. Salteu la carn en una paella ben calenta amb oli d'oliva i reserveu-la.
  3. Peleu la pastanaga i talleu-la a la juliana fina.
  4. Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes fines.
  5. Renteu la col llombarda i talleu-la a la juliana fina.
  6. Renteu els espinacs, escorreu-los bé, salteu-los en oli de sèsam i saleu-los.
  7. Renteu els bolets, talleu-los a rodanxes fines, salteu-los en oli de sèsam i saleu-los.
  8. Fregiu els ous en oli d'oliva i saleu-los.
  9. Repartiu l'arròs en quatre bols, poseu-hi a sobre l'ou ferrat i al voltant afegiu-hi les verdures, el kimchi i la carn picada saltada, formant grupets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto