Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al 'kimchi': peleu les pomes i talleu-les en tires fines, igual que la col. Barregeu-ho amb tots els ingredients per al 'kimchi' i deixeu-ho reposar 2 h. Reserveu-ho.
  2. Filetegeu el verat i cobriu-lo per les dues cares amb la sal i el sucre. Cureu-ho 15 min. Posteriorment, netegeu-ne bé la sal i el sucre, i reserveu-ho.
  3. Per a la presentació: col·loqueu al centre del plat el 'kimchi' de la col i la poma. Damunt del 'kimchi', poseu-hi el filet de verat.
  4. A banda, en un bol, desfulleu-hi coriandre i poseu-ho amb els raves laminats a punt d'oli d'oliva, vinagre de Mòdena i sèsam torrat. Posteriorment, afegiu aquesta vinagreta sobre el filet de verat.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: