Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Bojos per la salsa tàrtara

4 receptes que us sorprendran

ADRIÁN ROQUE

08/06/2023

Per conèixer l'origen de la salsa tàrtara cal seguir la pista de la maionesa, que n'és la base principal. Una base de maionesa amb ou dur, ceba, cogombre, mostassa i tàperes. Aquests són els ingredients bàsics que donen personalitat a la salsa tàrtara, una emulsió ideal per acompanyar plats de peix, fritures i algunes carns fredes. Per això, la nostra proposta comença amb una recepta mare de la salsa, que després us animem a combinar amb una tempura d’alvocat, un carpaccio de vedella i bacallà arrebossat. No dubteu a sucar-hi pa!

01 Salsa tàrtara

Salsa tàrtara

Salsa tàrtara

Per començar, a CUINA creiem que si voleu fer unes bones receptes amb salsa tàrtara, tant si és com a guarnició o com a acompanyament, heu de saber fer una bona salsa. Així doncs, deixem per després el que és obvi i comenceu a preparar aquest amaniment!

02 Bacallà cruixent amb salsa tàrtara

Bacallà cruixent amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Bacallà cruixent amb salsa tàrtara

La tàrtara és una salsa tradicional de la cuina francesa i, tot i que el 'fish&chips' és més típic de la cuina anglesa, aquí el que destaca és com de bona us resultarà la combinació!

03 Alvocat amb salsa tàrtara

Alvocat amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Alvocat amb salsa tàrtara

Una recepta fàcil i ràpida..., a més de vegetariana. Havíeu tastat mai l'alvocat fregit? No? Doncs és el moment de fer-ho amb la salsa perfecta! Endavant!

04 Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara

Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara

Un trident guanyador: la salsa actua d’agent multiplicador del sabor de la carn i la refresca amb herbes aromàtiques. Aquesta recepta de David Caballero, a més, no porta gluten... Així doncs, és tota una sort per a qualsevol que la vulgui provar! Finalitzem amb un primer plat que sorprendrà els vostres comensals, i acompanyat amb la bona tàrtara que segur que heu après a fer. Serà exquisida! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto