Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Bojos per la salsa tàrtara

4 receptes que us sorprendran

ADRIÁN ROQUE

08/06/2023

Per conèixer l'origen de la salsa tàrtara cal seguir la pista de la maionesa, que n'és la base principal. Una base de maionesa amb ou dur, ceba, cogombre, mostassa i tàperes. Aquests són els ingredients bàsics que donen personalitat a la salsa tàrtara, una emulsió ideal per acompanyar plats de peix, fritures i algunes carns fredes. Per això, la nostra proposta comença amb una recepta mare de la salsa, que després us animem a combinar amb una tempura d’alvocat, un carpaccio de vedella i bacallà arrebossat. No dubteu a sucar-hi pa!

01 Salsa tàrtara

Salsa tàrtara

Salsa tàrtara

Per començar, a CUINA creiem que si voleu fer unes bones receptes amb salsa tàrtara, tant si és com a guarnició o com a acompanyament, heu de saber fer una bona salsa. Així doncs, deixem per després el que és obvi i comenceu a preparar aquest amaniment!

02 Bacallà cruixent amb salsa tàrtara

Bacallà cruixent amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Bacallà cruixent amb salsa tàrtara

La tàrtara és una salsa tradicional de la cuina francesa i, tot i que el 'fish&chips' és més típic de la cuina anglesa, aquí el que destaca és com de bona us resultarà la combinació!

03 Alvocat amb salsa tàrtara

Alvocat amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Alvocat amb salsa tàrtara

Una recepta fàcil i ràpida..., a més de vegetariana. Havíeu tastat mai l'alvocat fregit? No? Doncs és el moment de fer-ho amb la salsa perfecta! Endavant!

04 Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara

Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara

Un trident guanyador: la salsa actua d’agent multiplicador del sabor de la carn i la refresca amb herbes aromàtiques. Aquesta recepta de David Caballero, a més, no porta gluten... Així doncs, és tota una sort per a qualsevol que la vulgui provar! Finalitzem amb un primer plat que sorprendrà els vostres comensals, i acompanyat amb la bona tàrtara que segur que heu après a fer. Serà exquisida! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: