Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el bacallà a tires de 2 dits de gruix i uns 8 cm de llarg. Salpebreu-lo.
  2. En un bol, mescleu 50 g de farina, el midó, el llevat, el bicarbonat, les herbes picades, el bitxo, un pessic de sal i la cervesa (no ho treballeu en excés).
  3. Passeu el bacallà per la resta de la farina i, després, per la massa que heu preparat. Fregiu-lo immediatament en oli ben calent, fins a que quedi ben daurat.
  4. Escorreu-lo i emplateu-lo amb un bol de salsa tàrtara, perquè tothom l’hi pugui sucar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: