Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada Cuina 120
Cuina núm. 120. Estiu 2011

Delícies del país. Les descobrim comarca a comarca

En aquest número

Botigues

Per comprar-hi els productes més autèntics

 

Restaurants

Els sabors de la terra arriben a la nostra taula

 

Més de 150 idees

Vins, formatges, dolços, fires i mercats

 

Alt Pirineu / Alt Urgell

Herboristeria Nogué

Un jardí d'aromes a Ossera

 

Alt Pirineu / Alt Urgell

Restaurant Tàpies, Fira de Sant Ermengol i Embotits Estamariu

 

Alt Pirineu / Alta Ribagorça

Fira de la Girella

El Pont de Suert acull anualment la Fira de la Girella, l'embotit elaborat amb carn de xai

 

Alt Pirineu / Alta Ribagorça

Restaurant Manantial, Restaurant Villa Maria i la Festa de ceps a Vilaller

 

Alt Pirineu / Cerdanya

Ple de Bo, de l'hort al pot

Núria Burnat és l'artífex del reeixit xarop de flor de xicoia i les melmelades naturals d'alta muntanya

 

Alt Pirineu / Cerdanya

Estany Senzone, Formatges Vall de Meranges i El Rebost de Ger

 

Alt Pirineu / Pallars Jussà

L'Ecològica, carn roia de muntanya

Dos joves emprenedors crien i comercialitzen xais i vedes procedents de l'agricultura ecològica

 

Alt Pirineu / Pallars Jussà

Lo Paller del Coc, descans rural i bona cuina

Lo Paller del Coc ofereix allotjaments de relax amb una oferta gastronòmica arrelada a la terra

D'una casa en ruïnes, en Mariano Gonzalvo (professor d'escola) i la seva família —la Sílvia Valls (auxiliar de geriatria) i en Lucas (el seu fill)— n'han fet la seva nova llar i tres apartaments rurals. A Lo Paller del Coc han conservat l'estètica de les antigues cases dels Pirineus i, fins i tot, ho perfumen amb flors boscanes, però també incorporen elements de confort i de modernitat.

Alt Pirineu / Pallars Sobirà

Carnisseria Riu i Formatges de Surp

 

Alt Pirineu / Val d'Aran

Eth Galin Reiau

Una botiga amb molt d'encant, on trobareu tot i més en productes d'alimentació

 

Alt Pirineu / Val d'Aran

Mostra Gastronòmica Codina Aranesa, Formatgeria Tarrau i Mel Quate Lócs d'Aran

 

Girona / Alt Empordà

Mas Marcè

Lactis d'ovella ripollesa

 

Girona / Alt Empordà

Vinya dels Aspres, Dalícia Cadaqués i el Festival Gastromusical

 

Girona / Baix Empordà

Agroalimentària Fido

Vocació pels iogurts artesans

 

Girona / Baix Empordà

Mercat Món Empordà, Estany de Pals i Museu de la Confitura

 

Girona / Garrotxa

Fleca Can Casals

Els valors del pa i la rebosteria artesans

 

Girona / Garrotxa

Hostal dels Ossos, Fira del Farro, Ratafia Russet

 

Girona / Gironès

Pastisseria Castelló

Xuixó Castelló, típicament bo

 

Girona / Gironès

Agricultura ecològica Ecovilosa, Restaurant Occi i Xarcuteria Can Fàbrega

 

Girona / Pla de l'Estany

Pastisseria Boadella

El tresor dolç dels banyolins

 

Girona / Pla de l'Estany

Formatgeria Mas d'Alba i Fira de l'all

 

Girona / Ripollès

Xarcuteria Mullol

L'artesania dels embotits propis

 

Girona / Ripollès

Fira tradicional Tria de Mulats, Xarcuteria Can Pineda i Restaurant Grèvol

 

Girona / Selva

Casa Tuyarro

Les galetes selectes amb nom propi

 

Girona / Selva

Cafè l'Aliança, Celler Serrat de Montsoriu i La Cuina del Cim i Tomba

 

Comarques centrals / Anoia

Tríbia Bótes

Un racó tradicional a Can Bonastre

 

Comarques centrals / Anoia

Cansaladeria Mallart, Cooperativa d'Agricultors de Calaf i comarca i Tall de Conill

 

Comarques centrals / Bages

Muradine Viticultors de Mura

El celler Muradine fa reviure els darrers testimonis vinícoles de Sant Llorenç de Munt

 

Comarques centrals / Bages

Les Refardes, Restaurant Ospi i Fundació Alícia

 

Comarques centrals / Berguedà

Casabella Natura

Les nyàmeres rebroten a Olvan

 

Comarques centrals / Berguedà

Formatgeria La Bauma, Restaurant Sala i Cal Rovira

 

Comarques centrals / Osona

Companyia Cervesera del Montseny

Escuma artesana i autòctona

 

Comarques centrals / Osona

Restaurant Ca l'Ignasi, Mercat de la Patata del Bufet i Festa del Porc i la Cervesa

 

Comarques centrals / Solsonès

Kinoko

La família Sano serveix cuina casolana japonesa elaborada amb productes frescos de la comarca

 

Comarques centrals / Solsonès

Fira de Bolets i Boletaires, Agroturisme Casa Cavallera i Ganiveteria Pallarès

 

Comarques de Barcelona / Alt Penedès

Peixos Victòria

Al Mercat de la Carn, bon peix. Especialista en peixos de platja en l'única parada marinera d'aquesta plaça

 

Comarques de Barcelona / Alt Penedès

Cafès Novell, Fleca Parés i Mercat del Préssec d'Ordal

 

Comarques de Barcelona / Baix Llobregat

Kauai Gavà Mar

L'altra Polinèsia, un xiringuito diferent a Gavà Mar

 

Comarques de Barcelona / Baix Llobregat

Restaurant El Suc, Follia de Pot i El Celler d'en Xavi

 

Comarques de Barcelona / Barcelonès

Ganiveteria Roca

Cent anys tallant

 

Comarques de Barcelona / Barcelonès

Mercè (Mercat de la Concepció), Xarcuteria La Garriga, Botiga Oli Sal i Mas Gourmets

 

Comarques de Barcelona / Garraf

Restaurant Negrefum

La proposta de Sergi López i companyia

 

Comarques de Barcelona / Garraf

Can Ramon Viticultors del Montgròs, Hospital de Sant Joan Baptista i Casa Marisol

 

Comarques de Barcelona / Maresme

Cereria Masjuan

La combinació especial de la Cereria Masjuan, cafè i espelmes

 

Comarques de Barcelona / Maresme

Graupera, Botiga-menjador El Club del Cep i Restaurant Tres Macarrons

 

Comarques de Barcelona / Vallès Occidental

Granja La Roca

Ous rossos i ecológics a Sant Llorenç Savall

 

Comarques de Barcelona / Vallès Occidental

Pastisseria Dolç, Can Casamada i Casanovas Selecció

 

Comarques de Barcelona / Vallès Oriental

Agrobotiga de Gallecs

Un aparador de la pagesia del Vallès

 

Comarques de Barcelona / Vallès Oriental

Pastes Sanmartí, Restaurant El Senglar I Mel d'Antany

 

Comarques de Tarragona / Alt Camp

Ganxo d'Estiu

Tardes, vespres i nits a la fresca

 

Comarques de Tarragona / Alt Camp

La Quinta Forca, Firagost 2011 i Els Fruits Saborosos

 

Comarques de Tarragona / Baix Camp

Mas Mariassa

Un niu gastronòmic per al descans

 

Comarques de Tarragona / Baix Camp

Aliments Artesans Montserrat Rull, Giner Delicadeses i Mostra de Productes Agrícoles

 

Comarques de Tarragona / Baix Penedès

Giorgio

Alta cuina italiana a Calafell

 

Comarques de Tarragona / Baix Penedès

Expo-licor, Restaurant Ull de Llebre i Avgvstvs Fòrvm

 

Comarques de Tarragona / Conca de Barberà

Hostal Colomí

La cuina tradicional de les germanes Camps

 

Comarques de Tarragona / Conca de Barberà

Finca Milmanda, Vinum Conca, Rifacli

 

Comarques de Tarragona / Priorat

Aguiló Vinateria

Un brindis de benvinguda

 

Comarques de Tarragona / Priorat

Verema a l'Antiga, Centre Quim Soler i Agrobotiga Molí de l'Oli

 

Comarques de Tarragona / Tarragonès

Ca l'Eulàlia

L'essència marinera del Serrallo

 

Comarques de Tarragona / Tarragonès

Bar La Queveda, Gastrobar i espai gastronòmic 20 a la Rambla i Via Vàlia Formatgeria

 

Terres de l'Ebre / Baix Ebre

El Torreó de l'Indià

Francesc López presenta una cuina basada en la dieta mediterrània i en els productes locals

 

Terres de l'Ebre / Baix Ebre

Destil·leria Lehmann, Festes Tradicionals de l'Arròs i Mostra de Cuina Cajun

 

Terres de l'Ebre / Montsià

Oli Cocons

L'arbequina de l'Ebre

 

Terres de l'Ebre / Montsià

Diada del Llagostí, Taller de Cuina Carmen Guillemot i Mercat Agrobiològic i Artesanal

 

Terres de l'Ebre / Ribera d'Ebre

Formatges Serra del Tormo

Un serrat com els d'abans

 

Terres de l'Ebre / Ribera d'Ebre

Agrobotiga Ramon Poquet, Restaurant l'Embarcador, Ambròs Fruit Nature

 

Terres de l'Ebre / Terra Alta

Cooperativa Agrícola Sant Josep

Compreu a bot el vi que expressa la terra

 

Terres de l'Ebre / Terra Alta

Restaurant Moderno, Festa del Vi i Festa de l'Aiguardent

 

Forn Capell

Pa de ronyó, un supervivent a recer de la flama

 

Ponent / Garrigues

Olicatessen-Molí dels Torms, Celler Tomàs Cusiné, Els Fogons de la Carme

 

Ponent / Noguera

El Dien

Producte de proximitat a la taula

 

Ponent / Noguera

Festa de la Coca de Samfaina, Formatgeries de Clua i Rebost Els Vilars

 

Ponent / Pla d'Urgell

Formatges Camps

 

Ponent / Pla d'Urgell

Fira popular Poma i Templers, Restaurant El Coscollar i Cal Valls

 

Ponent / Segarra

Bernau Herbes

Infusions amb aroma natural a Cervera

 

Ponent / Segrià

Malena

El xef Xixo Malena posa el talent al servei d'un restaurant innovador al poble de Gimenells

 

Ponent / Urgell

Cooperativa l'Olivera

Vins i olis amb ànima i passat

 

Ponent / Urgell

Xocolata Jolonch, Botiga El Rosal i Fira de l'Ametlla

 

Ponent / Segrià

Formatgeria Tabollet, Restaurant La Clasca i Carnisseria Biocarns Menal

 

Receptes

Últims números publicats

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: