
Fruites Exòtiques: varietats, receptes, sucs refrescants.
Mercat
Crancs de Riu
Atractius noctàmbuls d'aigua dolça
Mercat
Enciam de Mar
Records de Crustaci
Mercat
Suc de Tomàquet
Un refresc natural
Mercat
Recuit d'Ovella
La llet que es menja
Mercat
Meló Cantalup
Dolçor ataronjada
Genis del foc
Romain Fornell
La renovació integral d'un clàssic barceloní
El cuiner tolosà s'ha convertit en l'ànima del restaurant Caelis i, amb la seva joventut, haposat les bases d'una cuina senyora, segura, rodona, adulta... Amb una oferta entre moderna i tradicional, l'establiment del Palace aconsegueix fugir del tòpic de restaurant d'hotel amb una gestió independent i acurada.
Proposta del mes
Tàrtars
La temptació crua
Amb els segles, els primitius tàrtars han esdevingut una delicadesa gastronòmica en constant evolució. La cruesa dels ingredients -carn o peix- es complementa amb espècies i condiments que aporten a la preparació tot un ventall de gustos i textures.
De cru a cuit
Fruites Exòtiques
Un viatge per terres llunyanes
Sembla que aquest regal per als sentits que són les fruites foranes hagi deixat de sorprendre'ns, però de fet, no en sabem res de com es mengen als països d'origen, quins usos els donen o les llegendes que protagonitzen. Us convidem a emprendre un viatge pels tròpics i descobrir tot el que arriben a donar de si en termes gastronòmics.
De cru a cuit
Fruites Exòtiques
Un viatge per terres llunyanes
Sembla que aquest regal per als sentits que són les fruites foranes hagi deixat de sorprendre'ns, però de fet, no en sabem res de com es mengen als seus països d'origen, quins usos els donen o les llegendes que protagonitzen. Us convidem a emprendre un viatge per tròpics i descobrir tot el que arriben a donar de si en termes gastronòmics.
Celler
Pinord
Els precursors dels vins d'agulla
Visitem Pinord, un celler amb una àmplia gamma de referències, que van més ennlà dels tradicionals vins que fan pessigolles.
El sommelier a casa
Vi del Temps
Propostes ortodoxes i trencadores per fer passar la set
Taula de tast
Rosats per a l'Estiu
Propostes lleugeres per beure ben fredes.
Castillod e Parelada brut rosat (Castillo de Perelada), Abadal rosat 2005 (Masies d'Avinyó-Abadal), Alsina Sardà brut rosat (Alsina & Sardà), Masia Sague rosat 2005 (Masia Sagué).
A fons
III Concurs de de Joves Cuiners i Cambrers
Gairebé una cinquantena d'aspirants a cuiners i cambrers van participar en el certamen que per tercer any consecutiu ha aplegat les escoles de Formació Professional d'Hosteleria del país per promoure aquests estudis i també els plats tradicionals de la cuina catalana