
Mones de Pasqua. Amb receptes de nous pastissers catalans
Mercat / Al cistell
Nespra
Una fruita decorativa
Mercat / Al cistell
Seitó
El peix del 'Garum' romà
Mercat / Al cistell
Xocolata negra
La temptació més autèntica
Mercat / Al cistell
Cuixa d'ànec confitada
El confit conservat en el seu greix
Mercat / Al cistell
Ceba tendra
Més sucosa, menys picant
Mercat / Al cistell
Clavell d'espècia
El bon alè dels cortesans
Mercat / Al cistell
Donegal
El bull del Bages
Mercat / Adreces gormandes
Un fuet que podeu seguir per webcam
Ca la Teresona, de Vic, combina la tradició amb una proposta original per als temps d'Internet
Mercat / Tant de gust
Molí del Pau
Oli de la Noguera
Mercat / Taula de tast
Un tast de cinc DO
Un recorregut del país per mitjà dels seus vins
Mercat / Glop a glop
L'autènticitat que s'amaga a l'àmfora
Sicus vol conservar l'essència de la vinya al seu vi
Fogons / Bo i sa
Menú d'abril
Carme Ruscalleda aconsegueix reflectir tots els paisatges de primavera en aquest menú
Fogons
Mones de Pasqua
Amb receptes dels nous pastissers catalans
Les tradicions no poden canviar? Els joves pastissers del col·lectiu 21º Brix pensen que, si més no, poden evolucionar. Per això, quatre membres d'aquest grup ens proposen aquestes mones tan innovadores com delicioses.
Fogons
Escamarlans de la Ràpita
A l'entrant de la primavera, la capital gastronòmica de les Terres de l'Ebre exalta els valors culinaris d'aquest crustaci delicat. Un marisc que amaga la carn gustosa sota una closca forta que val la pena vèncer.
Fogons / I per postres
Fruita!
Les pinyes, les nespres i els cumquats són els protagonistes de les postres amb fruita amb què Jordi Roca enceta la primavera.
Sortim / Genis del foc
Albert Marimon
La Cava
És, ara mateix, el cuiner més emergent de les terres de Ponent, l'últim guanyador del guardó de Cuiner de l'Any. Té un peu a l'Urgell i un a Barcelona, on ja té dos establiments -un als remodelats Encants Vells-, i on, ara planeja obrir una rèplica de La Cava de Tàrrega. Mantentint el mateix concepte gastronòmic: producte d'alta qualitat a preus assequibles.
Sortim / A fons
Cerveses singulars
La nostra tria d'artesanes
Sortim / Restaurants
Ca la Núria
Cuina cerdana més enllà del trinxat
Sortim / Espais dels lectors
Tirabecs aromàtics
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
El Bulli, al Cap de Creus
Punts a favor d'un projecte que mereix consens