
Nadal amb tres estrelles: els millors xefs ens preparen el menú festiu
Mercat
Pinya Nana
dolça criatura
Mercat
Nou Moscada
Dosis de pols gustosa
Mercat
Carn de Cèrvol
Caça de temporada
Mercat
Estragó
Fresc i anisat
Genis del foc
Joan Viñas
Reflex del caràcter empordanès als fogons
La cara visible del restaurant LA Llar, a l'Alt Empordà, és un cuiner autodidacte que ha après tot el que sap gràcies al seu esperit tenaç davant de les cassoles i a l'humilitat que gasta dins i fora de la cuina. Desconnectat del brogit mediàtic que envolta la gastronomia catalana d'avui, transmet als seus plats un tarannà afable que els grans xefs del país admiren de fa temps.
De cru a cuit
Ostres i Ostrons
Closques gormandes
La Belle Epoque els va convertir ara fa un segle en els protagonistes de dels festins gastronòmics més celebrats. Però el deler de la Humanitat per aquests mariscs va de molt abans: comença a la prehistòria el continuen gals, grecs i xinesos i avui ens arriba al plat amb preparacions insòlites que ens fan redescobrir el plaer de menjar el més selecte dels fruites del mar.
Proposta del mes
Nadal amb Tres Estrelles
Santi Santamaria, Carme Ruscalleda i Ferran Adrià ens preparen el menú més festiu
Els xefs de més prestigi del país parlen dels seus nadals d'infantesa mentre cuinen tres receptes per a la nostra revista. A Can Fabes tastem una crema elegant; marxem al Sant Pau per degustar-hi el nostrat gall dindi i culminem aquest àpat memorable amb les postres màiques d' El Bulli.
Celler
Caves Recaredo
Artesania de la vinya a la copa.
Caves Recaredo presenta alguns dels escumosos més prestigiosos del país.
Taula de tast
Companys de Festa
Dos vins i dos caves per gaudir dels àpats més suculents de l'any
Parisad Brut Gran Reserva 1998 (Can Ràfols dels Caus), Geol 2004 (Tomàs Cusiné), Gran Torelló Brut Nature Gran Reserva (Torelló), Clos Valmaña 20043 (Mas Gil).
El sommelier a casa
Tasts de Culte
Propostes vinícoles nascudes a recer dels monestirs
A fons
Vins Exclusius
Destapem les ampolles més selectes del país
Sense moure'ns de Catalunya, omplim les copes de la nostra taula amb els líquids més preuats dels grans cellers del principat. Aprofitant els àpats de les festes que vénen, us proposem una selecció de vint etiquetes de màxim nivell capaces de competir amb les marques de la primera divisió mundial. Una bona ocasió per descobrir aquests elixirs i regalar-nos un brindis de luxe.