
Nadal
Vermut
Lluernari
Cuina fiable a Sant Quirze del Vallès
Vermut
Torrons d'autor
La pastisseria Uñó de Mataró trenca motlles amb uns torrons molt originals que es renoven cada any.
Mercat
Escamarlà
De sabor fi i delicat
Un convidat de luxe, l'escamarlà, comparteix protagonisme a la nostra taula amb una allargassada hortalissa, l'api, i una curiosa fruita aromàtica que s'usa com a espècia, el pebre de Jamaica. De postres, us suggerim una porció de formatge francés Comté i un bon tall de pinya.
Mercat
Pebre de Jamaica
Record especiat
Mercat
La pinya
Un fruit càlid
Mercat
L'Api
Una versàtil hortalissa
Mercat
El Comté
Un formatge amb història
Genis del foc
Carles Gaig
L'ahir, l'avui i el demà de la cuina catalana
Aquest clàssic de la cuina del nostre país aconsegueix reunir en el centenari Can Gaig, al barri barceloní d'Horta, tant els amants dels fogons sofisticats com els partidaris de les receptes tradicionals catalanes.
De cru a cuit
Salmó
Un nòrdic a la cuina
Aliment important en la dieta d'algunes ètnies com els lapons o els inuits, aquest peix d'aigües fredes, escàs al nostre país, ostenta la categoria de menja de qualitat tot i la progressiva socialització a què l'ha sotmès la ramaderia marina.
Proposta del mes
Un Nadal mediterrani
Del Marroc a Turquia, passant per Itàlia i Grècia. Us proposem que celebreu el Nadal amb els plats festius de la Mediterrània, sense oblidar, és clar, la nostra escudella i carn d'olla.
Món Sucre
Capricis d'hivern
Postres de festa amb fruita de temporada
Per contrarestar els excessos alimentaris propis d'aquestes dates, el nostre pastisser proposa postres amb un baix contingut en sucre, i amb deliciosos ingredients que aquests mesos estan en el seu millor moment.
Celler
Un brindis pel Nadal
Una selecció de caves feta pels nostres experts
Per celebrar com cal les festes de Nadal i Cap d'Any hem demanat a un grup d'experts que ens recomanin els seu caves preferits. I en la secció Gran Reserva, us proposem una tria amb els millors Cabernet Sauvignon, uns vins de factura excel·lent fruit d'una varietat de raïm originària de Bordeus.
Gran Reserva
Cabernet Sauvignon
Una selecció de vins negres elaborats a Catalunya
Gran Reserva
Un nou horitzó a la Terra Alta
La comarca acollirà un centre d'investigació per millorar la producció del vi
Destinacions amb gust
El Garraf
Avantsala de la cuina del sud
Els cuiners d'aquesta comarca són privilegiats perquè tenen dos proveïdors d'un gran nivell: el mar i els cultius típicament mediterranis. De tot plegat en surt una excel·lent gastronomia que, malgrat el turisme, es manté intacta respecte als orígens.
L'art de viure
Redecora el teu Nadal
Les línies minimalistes, la barreja d'estils i l'explosió del color són algunes de les tendències que predominen en les decoracions nadalenques més actuals i vanguardistes.
Catalunya plat a plat
Sabors de terra endins
El receptari de la Noguera
Frontera natural de la Catalunya nova i la vella, aquesta comarca atesora un ric receptari, fruit de la combinació de la cuina de muntanya i la de la plana.
La nevera de
Montserrat Carulla, la cuina dels sentits
La transgressora personalitat d'aquesta actriu catalana contrasta amb unes preferències gastronòmiques tradicionals i casolanes, que han seduït més d'un paladar.
L'art de viure
Bons propòsits per a l'any 2002
La nit de Cap d'Any sol ser el moment de prometre corregir errors i mals hàbits alimentaris, però això requereix un xic de voluntat. Us recomanem algunes pautes que us poden ser d'utilitat per seguir una dieta equilibrada i saludable.
Tendències
Regals a la carta
Us fem 14 propostes gastronòmiques per a aquest Nadal amb idees molt diverses, tantes com gustos hi ha. Esperem que tothom pugui trobar un objecte per complaure amics i família.