
Wok. Receptes lleugeres amb aires orientals
Vermut / Mercat de febrer
Caviar de Tòfona
Per a paladars refinats
Vermut / Mercat de febrer
Alls Tendres
Sols o ben acompanyats
Vermut / Mercat de febrer
Mòllera
Un peix poc conegut, però d'alta gamma
Vermut / Mercat de febrer
Sequi
La carbassa amb espines
Vermut / Mercat de febrer
Papada de Porc
La tradició dels greixos més bons
Genis del foc
Montse Guillén
Food Cultura Museum
Amb 4 anys li va regalar la primera cuineta. Aquesta catalana, que viu entre Barcelona i Miami, aviat va destacar com a artista culinàriament precursoa. Hi ha qui només la recorda per haver cuinat insectes, però va ser també xef mediàtica a la primera TV3 i va triomfar a Nova York. Amb Antoni Miralda ha fundat un museu del menjar a la nova seu de Moritz.
Proposta del mes
Wok
La cassola que ve de la Xina
Escalfor, poc greix, moviment i rapidesa. Aquests són alguns dels secrets d'aquesta paella rodona i fonda originària de l'Orient llunyà. Reculem mil.lenis per descobrir com va néixer un estri que està de moda i que adoptem per cuinar plats saludables i lleugers.
De cru a cuit
Salmó
El peix rosa que enamora fresc, fumat i salvatge
Els vivers l'han democratitzat i ens el serveixen tot l'any, però, si el busqueu salvatge, ara n'és temporada alta. Per això ens hem posat a nedar contracorrent acompanyats dels xefs de la nova cuina escandinava que avui l'estan redescobrint.
Celler / El celler
Mas de l'Abundància
La poesia del Montsant
Ens desplacem a les comarques tarragonines per conèixer un projecte vinícola i poètic, el Mas de l'Abundància.
El sommelier a casa
Qui el Tastarà?
El plaer, o el maldecap, d'escollir un vi al restaurant
Celler / Taula de tast
Amb l'esperit inquiet
Una tria entre vins especials i diferents que us sorprendran
A fons
Cuina de Carnaval
A la taula del Carnestoltes
Un breu període de disbauxa abans de la Quaresma, que ens porta gresca, disfresses i música, però també àpats contundents i ben calòrics per als dies de fred. Fem un repàs dels productes i les receptes més tradicionals en el regnat de Sa Majestat en Carnestoltes als Països Catalans.
Tastaolletes / Menjar i salut
L'etiqueta dels aliments
El millor manual d'instruccions per estar informats sobre què mengem
Tastaolletes / La cuina del congelat
Cuinar per recongelar
Tastaolletes / La vevera de...
Jordi Basté, cuinar per hobby
Membre d'una família de bones cuineres, entra a la cuina com a afició. La professió de periodista el porta a conèixer xefs que li han donat consells i l'han animat a gaudir de la gastronomia