Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada Cuina 100
Cuina núm. 100. Novembre 2009

100 números cuinant amb tu. Per molts anys!

En aquest número

Mercat / Al cistell

Ginebró

Les baies més especiades

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Cebetes en vinagre

En l'aperitiu, en el còctel i en la paella

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Orellana

La fruita assecada dels guisats

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Bull de la llengua

L'embotit de carn consistent

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Rèmol

Per a fregits i brous suaus

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Enciam Iceberg

El més popular de l'amanida

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pinyó

Llavor crua o torrada

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Vi novell

Joventut i rebel.lia

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

El caliu acollidor de la cuina més gurmet

El foie gras és la joia d'un establiment que aposta pel producte fresc i ecològic al cor de Barcelona

Carme Melià (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Vins amb caràcter

Quatre negres de terres castellanes i un blanc del Bages

Àngel García Petit (text)

Mercat / Glop a glop

Aprengueu a fer-vos el cava al vostre gust

Un celler del Penedès us ajudarà a elaborar-lo

Josep Sucarrats (text)

Mercat / Tant de gust

Codonyat artesà

Dolça companyia

Carme Gasull (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Fogons / Bo i sa

Menú de novembre

Carme Ruscalleda ens proposa celebrar el número 100 de la revista amb un àpat especial que ens predisposa a la festa

Carme Ruscalleda (text), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Temps de castanyes

El cloc-cloc de les sabatesde la castanyera ens ha empés a endinsar-nos en el bosc i a descobrir les possibilitats culinàries d'una fruita seca diferent.

Àgata Olivella, (text), Jordi Garcia (fotografia)

Fogons

Pastissos per celebrar-ne cent

Hem convidat quatre pastissers capdavanters a preparar-nos el pastís d'aniversari de la revista: Christian Escribà, Yann Duytsche, Ramón Morató i Enric Rovira.

Cesc Castro (text), Enrique Marco (fotografia)

Fogons / I per postres...

Merengues

Jordi Roca juga aquest mes amb una base de clara d'ou batuda a punt de neu i sucre per oferir-nos tres receptes ben festives.

Jordi Roca (text), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Nandu Jubany

Restaurant Can Jubany

El nostre primer geni del foc. Vam entrevistar-lo en el número cero de la revista i ara, nou anys després, reprenem la conversa amb un xef que ha consolidat la seva trajectòria professional i que continua ferm en la seva filosofia: recollir l'experiència de les receptes tradicionals per reinventar-les des del treball, l'esforç i la passió que transmet cada dia des de Calldetenes.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim

Restaurants centenaris

Testimonis d'una tradició culinària ben viva

Com nosaltres, ells també n'han fet 100 -o més. La Fonda Europa, cal Tall de Conill i La Fitorra demostren que el pas dels anys no envelleix els bons projectes.

Xavier Rosiñol (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Libentia

El plaer d'una cuina transparent

Sortim / Espai dels lectors

Els secrets del poltre

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els trucs per triomfar als fogons

Pep Nogué (text)

Opinió / Petits fours

Restaurants de moda

Només hi ha dues cuines: la bona i la dolenta

Salvador Garcia-Arbós (text)

Especial

100 tastos del Cuina

Un recorregut per cent números plens de sabor

Grans xefs: repàs dels personatges que hem entrevistat a la revista Nous productes: una tria de les descobertes que hem fet durant la nostra història Vins per brindar: denominacions i cellers que han marcat el canvi vinícola Estils i tendències: de la tradició a la'avantguarda, un reflex de la nova cuina Imatges amb gust: les fotos més apetitoses de cent números deliciosos

Receptes

Llamàntol, fesols del ganxet i pa amb oli de julivert

Carme Ruscalleda

Filet de vedella bruneta, panses, festucs i pastanaga

Carme Ruscalleda

El pastís de celebració del número 100

Carme Ruscalleda

Sablés d'avellana

Sopa de castanyes

Pep Nogué

Costelló de porc amb castanyes

Pep Nogué

Flam de castanyes i vainilla

Pep Nogué

Pa de pessic de castanyes i rom negre

Pep Nogué

Gianduia blanca, pinyons, passió i canyella

Ramon Morató

'Con-fusión'

Yann Duytsche

Pastís de Sacher amb coco taronja

Christian Escribà

Panellets de pinyons

Christian Escribà

Merenga de menta

Jordi Roca

Merenga de llima

Jordi Roca

Merenga d'espècies

Jordi Roca

Sandvitx de pit d'indiot

Pep Nogué

Arròs sec amb espardenyes

Nandu Jubany

Milfulls de patata i botifarra negra

Dolors Serra

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto