
Embotits amb les Receptes Tradicionals Més Saboroses
Mercat
La carbassa
Alegria Hivernal
Mercat
Festucs
El Deliri de la reina de Saba
Mercat
Llom mbotit
Aroma incomfusible
Mercat
Pop i Popets
Tentacles de luxe
Mercat
Te Oolong
Una infusió ataronjada
Genis del foc
Xavier Mestres
Patró del vaixell insígnia de Cunit
Acaba de celebrar els vint anys de vida del seu restaurant, L'Avi Pau. Però la seva trajectòria com a cuiner es remunta al Peixerot de Vilanova i la Geltrú. allà és on va començar, juntament amb el sseus germans, a cuinar els fruits del mar i els de la terra.
Proposta del mes
Panellets Artesans
Receptes per fer-los amb forma de rovelló i castanya
Semblen caçats del bosc, però en realitat han sortit de l'obrador de la pastisseria La colmena de Barcelona. estan fets d'una manera laboriosa, però fàcils de fer a casa si se segueixen els passos amb rigorositat i amb temps. (Text i receptes: Trinitat Gilbert. Fotografies: Marta Torrent).
De cru a cuit
Embotits
Els tòtems de la taula catalana
Aquest tresor de greixos i proteïnes que és el porc ha estat històricament un dels estandards de la cuina tradicional catalana. Per aquest motiu, La llista d'embotits escampats pel nostre país és inacabable. Us descrivim exhaustivament quins eren els oficis del dia de la matança i la bacanal il.lustre que l'acompanyava. (Text: Pep Palau. Fotografies: Jordi García).
Món Sucre
Flams
Recreacions delicioses amb rovell d'ou
La família dels flams és extensa en el món de la pastisseria per la fàcil elaboració i pels seus resultats cremosos. Us en suggerim tres variants: el flam, el flam xinès i el flamet.
Celler
Vall Llach
L'odissea vitivinícola del cantautor
Els cellers del priorat han renovat el concepte de vi. El vall Llach també ha contribuït a aquest canvi amb una vi que abans de sortir al mercat passa per gairebé 50 vinificacions; quantitat superior a les que compon en cantant. A més, en la secció Maridatges us proposem tres combinacions de vins amb bolets.
Maridatges
Vins i Bolets
En aquesta ocasió, us presentem uns maridatges amb tres dels fongs més bons i apreciats dels receptari català. Un interessant joc de textures i sabors que, de ben segur, no us deixarà indiferent.