Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Emborratxeu la base de pa de pessic amb l’almívar de la pinya. Esteneu la crema pastissera per tota la base del pastís i col·loqueu-hi per sobre la fruita tallada a làmines formant cercles concèntrics.
  2. Foneu la xocolata al microones i fiqueu-la dins una paperina de paper, amb la punxa ben fina. Decoreu el pastís amb unes ratlles de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: