Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes de creps originals

Podem fer-les amb fruita, dolces i salades, però fugim dels estereotips i gaudim d'aquesta preparació francesa d'una manera diferent

28/09/2017

Amb farina, ous, llet, oli i sal, els francesos de la bretanya van crear, segles enrere, una recepta que s'ha internacionalitzat i que s'ha convertit en una font d'inspiració per a molts cuiners d'arreu del món. Les creps es poden farcir amb fruita, amb salses de tota mena, amb carn, amb llegums... Les clàssiques són de xocolata i fruita, però avui us proposem donar una volta a la recepta i menjar creps originals que sorprendran tothom!

01 Crep de figa

Crep de figa Gemma Clofent

Crep de figa

De totes les fruites que s'acostumen a posar per acompanyar les creps, segurament la més original que podem trobar són les figues. No és habitual i hem d'aprofitar la temporada, però la Gemma Clofent ens explica amb tots els detalls com fer-ho!

Llegiu la recepta completa

02

Creps amb arròs amb llet perfumada de te

Si no havíeu pensat mai de farcir una crep amb arròs, torneu a pensar-hi. En Pep Nogué ens proposa aquestes postres farcides amb unes altres postres i rebla el clau amb un toc aromàtic de te.

Llegiu la recepta completa

03 Crep de moca amb nata aromatitzada amb rom vell

Crep de moca amb nata aromatitzada amb rom vell

Crep de moca amb nata aromatitzada amb rom vell

Aquesta recepta no és apta per a infants, però els adults la gaudiran d'allò més! Benvingut Aligué proposa una massa de crep amb un toc de cafè i un farcit aromatitzat amb un licor fort. La combinació de sabors és fantàstica!

Llegiu la recepta completa

04 Pastís de poma en creps sorpresa

Pastís de poma en creps sorpresa Gemma Clofent

Pastís de poma en creps sorpresa

Us imagineu barrejar un pastís amb unes creps? Quin és el resultat? Un pastís-crep? Una crep-pastís? Digueu-ne com vulgueu, però no perdeu l'oportunitat de seguir els consells de la Gemma Clofent per preparar aquestes postres!

Llegiu la recepta completa

05 Crep de carbassa, alvocat i germinats

Crep de carbassa, alvocat i germinats Becky Lawton

Crep de carbassa, alvocat i germinats

Una crep plena de sorpreses: a la massa hi posem carbassa i, un cop enllestida, la passem pel deshidratador (o pel forn, a baixa temperatura), perquè quedi ben cruixent. Becky Lawton li dona el punt final amb una crema d'alvocat i germinats molt ben acompanyada.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: