Troba la teva recepta

Aquest diumenge vam celebrar l’aniversari de l’Aina, la meva neboda gran, amb un berenar-sopar. Per postres i per bufar les espelmes, vaig portar aquest pastís que feia moooolt temps que tenia a la llista de pendents.

La recepta és complicada, ja que té força elaboracions diferents: creps, pa de pessic, mousse, fruita caramel·litzada… i el muntatge tampoc és senzill. No puc evitar fer una comparació amb els mostraris que es feien abans a les classes de labors, on les noves alumnes es passaven un any cosint un drap amb les mostres dels diferents punts de costura: traus, vores, fistons, calats, brodats… he he he, estic segura que algunes de les que em llegiu ja m’enteneu. 

Preparació

  1. Per al pa de pessic: l’he fet amb la recepta de la Mona, però amb menys quantitat (la tercera part). L’he fet en el mateix motlle que utilitzo després i l’he tallat pel mig en dues capes.
  2. Per a les creps: les he fet amb aquesta recepta, amb les mateixes quantitats (amb 6 o 7 creps n’hi ha prou).
  3. Per a la mousse de poma: he canviat el calvados per licor de poma i hi he posat 100 g de sucre (la recepta original no en porta).
  4. Per a la capa de poma caramel·litzada: l’he fet amb el doble de quantitat.
  5. L’almívar l’he fet al microones, però només 5 min, i en lloc de rom també hi he posat licor de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto