Consells de cuina La Vanguardia

Això sí que és un esmorzar de dissabte!

Dissabte passat a Can Salas ens van donar moltes figues i les que quedaven avui ja estaven molt toves i madures. Com que no m’agrada tenir racons per la nevera, he pensat que podien ser un farcit fantàstic per a unes creps. Ben pelades i tallades a rodanxes, han quedat desfetes de tan madures… semblava melmelada de figues! Les creps han quedat boníssimes, dolces i meloses… A vegades, les receptes més fàcils són les que surten més bé!

Preparació

  1. Barregeu amb el túrmix tots els ingredients i deixeu-ho reposar 30 min.
  2. Coeu les creps ben fines en una paella antiadherent untada amb una mica de mantega.
  3. Peleu les figues, talleu-les a rodanxes i farciu les creps. Decoreu el plat amb una mica de nata muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto