Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: tritureu tots els ingredients fins a obtenir una consistència cremosa líquida.
  2. Unteu dues safates del deshidratador amb la massa i deshidrateu-la 4 h a 45 ºC.
  3. Gireu-la i deixeu-la 4-5 h més. És important que es pugui desemmotllar.
  4. Amb unes tisores, dividiu cada safata per a quatre porcions.
  5. Per al farciment: peleu i talleu les pastanagues a la juliana.
  6. Talleu els alvocats i els dàtils a tires. 
  7. Poseu els espinacs i els germinats a la crep i enrotlleu-la.

NOTA
Si no teniu deshidratador, podeu assecar la massa posant-la en una safata al forn, a 45 ºC, amb la porta una miqueta entreoberta. Aneu controlant-la fins que estigui deshidratada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto