CUINA.CAT
24/11/2017Prepareu algun d'aquests snacks el divendres per no perdre més de 15 minuts els fogons. Sabem que voleu aprofitar el màxim temps possible per gaudir de les millors ofertes d'aquesta jornada!
Broqueta de vedella amb hortalisses
Aquestes broquetes són una temptació d'allò més saludable! Podeu servir-les en un bon aperitiu i preparar unes patates xips per fer-lo encara més complet. Si sou dels que us agraden les espècies, condimenteu la vedella i les verdures amb les vostres preferides!
Flam de tomàquet amb pernil d'ànec
Cansats de menjar el clàssic pa amb tomàquet? Doncs en lloc de sucar-lo proveu de fer aquests flams vistosos. El sabor és el mateix però l'atractiu del plat és molt millor!
Bolita de queso de cabra con carpaccio de buey y parmesano
Per fer més actrativa la presentació, serviu les boletes de formatge de cabra punxades amb una broqueta com si es tractés d'un xupa-xup. Segur que ningú podrà resistir-se a agafar-ne un i llepar-lo fins a desfer-lo!
Torradeta de pa amb foie i poma
El contrast de la textura melosa i dolça amb el cruixent del pa fa que aquestes torradetes siguin un vici de luxe. Cada mossegada es desfà a la boca combinant dos ingredients que s'entenen a la perfecció: la poma i el foie. Us hi animeu?
Guacamole amb bastonets d'hortalisses
A més de ràpida, aquesta recepta és del tot saludable, ja que les verdures són les protagonistes principals per acompanyar el guacamole. Aprofiteu per preparar-la amb els més menuts de la casa i ensenyar-los a menjar verdures d'una manera més divertida!
Xampinyons cruixents al forn amb fruita seca
Aquests xampinyons són igual de cruixents que les avellanes i ametlles torrades que els acompanyen. Són ideals si els serviu amb un trosset de llimona i una mica de canyella per potenciar els sabors!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.