Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la vedella a daus de la mateixa grandària.

  2. Peleu les patates i reserveu-les en un recipient amb aigua.

  3. Talleu les verdures a trossos de la mateixa grandària que la vedella i munteu la broqueta.

  4. Coeu les broquetes en una paella ben calenta, amb un polsim de sal.

  5. Acompanyeu-les amb una branca de romaní i uns xips de patata (lamineu les patates i fregiu-les fins que comencin a daurar-se).

Consell:

Podeu macerar les broquetes amb oli i herbes aromàtiques, abans de coure-les. En aquest cas, no cal afegir oli a la paella.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: