Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amaniu els 125 g de formatge amb oli, sal i pebre, i barregeu-ho fins a aconseguir una pasta. Amb els dits treballeu-ho fent unes boletes d’uns 2 cm de diàmetre, i reserveu-les a la nevera.
  2. Per al carpaccio: netegeu i poliu de greixos el llom baix de la vedella, salpebreu la peça sencera i després congeleu-la perquè sigui més fàcil tallar-la. Un cop ja tingueu el carpaccio congelat, talleu-lo a rodelles finíssimes, ja sigui amb un ganivet de fulla llarga o amb l’ajut d’una màquina de tallar embotits.
  3. Cobriu completament la boleta de formatge amb el carpaccio, que, com que s’havia tallat molt fi, s’haurà descongelat ràpidament, i doneu-li una forma ben arrodonida.
  4. Serviu-ho directament al plat, o punxeu cada bola amb una broqueta com si es tractés d’un xupa-xup, i poseu-hi una mica de formatge parmesà ratllat pel damunt i sal marina en escates. Si voleu, podeu acabar el plat amb un cordó de vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: