Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu en el vas els alls, el julivert, les avellanes i les ametlles i programeu 1 min, velocitat 5.
  3. Amb l'espàtula, baixeu les restes de la barreja de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  4. Afegiu-hi el pa ratllat i barregeu-ho amb l'ajuda de l'espàtula. Reserveu-ho.
  5. Poseu els xampinyons a la safata del forn. Afegiu-hi la mantega a daus, regueu-ho amb l'oli i salpebreu-ho. Cobriu-ho amb la barreja reservada.
  6. Enforneu-ho 15 min a 180 ºC.

 Consell: serviu-ho amb un trosset de llimona i un canonet de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 abr - 18 jun

Primavera 2018 al Centre Cívic Sagrada Família

El Centre Cívic Sagrada Família organitza, al llarg de tota la primavera, un seguit de tallers que tenen...

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto