Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el xili serrano, la ceba i el coriandre.
  2. Obriu per la meitat l’alvocat, traieu-ne la polpa i trenqueu-la una mica en un molcajete (morter mexicà).
  3. Barregeu-ho amb la resta d’ingredients amb la mà del molcajete i aneu-ho trinxant, sempre amb el pinyol de l’alvocat pel mig, fins a obtenir una semipasta que no perdi la textura original de l’alvocat.
  4. Rectifiqueu-ne el punt de sal i reserveu-ho amb el pinyol fins al moment de servir-ho (així no s’ennegrirà la polpa).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: