POL MARTÍN DE HARO
16/02/2021Si sou d’aquells que mireu un capítol rere l’altre i no podeu suportar que publiquin cada setmana un nou episodi, us proposem diversos àpats perquè pugueu gaudir d'un bon plat mentre veieu la vostra sèrie preferida.
Stroganoff de cap de llom
Com en tota bona partida d’escacs, s’ha de tenir en compte una bona estratègia. Aquí no haureu de moure alfils ni combatre la guerra freda, però sí que haureu de disposar d’una bona carn i habilitat per preparar salses suculentes. Què us sembla fer-vos un homenatge a l’estil rus amb un stroganoff de cap de llom? 'Priyatnogo appetita'!
Guacamole Miquel Àngel Roque
No cal viatjar a una galàxia gaire llunyana per gaudir d’un bon àpat. La força està amb vosaltres per preparar un bon guacamole acompanyat de natxos. Saludable, refrescant i quasi tan verd com en Baby Yoda, protagonista absolut de la sèrie del moment. És fàcil de preparar i, com a broma, sempre podeu afegir dos trossos d’alvocat als marges del bol per simular les orelles del jedi de la saga galàctica.
'Bundt cake' de xocolata amb llet i caramel Miquel Àngel Roque
Un dels aliments imprescindibles de la reina Isabel sempre ha estat la xocolata, ja sigui fosa, en pastissos o directament de la tauleta. Això sí, sempre s’ha de menjar a l’hora del te. Si voleu ser dignes de la reialesa britànica, us proposem aquest 'bundt cake' de xocolata amb llet i caramel, ideal per a una cita ben dolça amb la família reial d’Anglaterra.
Quiche Lorraine de la mare de Xavier Pellicer
Si voleu acompanyar Omar Shy en una aventura de lladregots que ha esdevingut el nou èxit francès de Netflix, la 'quiche lorraine' és la millor opció. Saborosa i un xic calòrica, la 'quiche' de crema de llet, ou i cansalada és un pastís salat que, igual que a la sèrie, haureu de mirar de no acabar-vos-la en un tres i no res.
'Dumplings' verds Becky Lawton
És una sèrie que veu directament de la seva predecessora, la pel·lícula dels vuitanta 'Karate Kid'. Podeu estar tranquils, no haureu de seguir les ordres del senyor Miyagi, però sí que haureu d’anar amb compte a l’hora de preparar aquest elaborat plat cantonès digne del millor karateka, els 'dumplings' verds de la xef Carme Ruscalleda.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.