Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb un xic d’oli, daureu els daus de cap de llom salpebrats. Quan agafin color, retireu-los i reserveu-los.
  2. En la mateixa cassola, sofregiu les tàperes i els cogombrets, tallats a rodelles fines.
  3. Afegiu-hi el sofregit de ceba i tomàquet, el quètxup, la mostassa, l’estragó, l’orenga, el tabasco i un xic de sal, i remeneu-ho. Afegiu-hi la nata i deixeu que arrenqui el bull.
  4. Afegiu-hi la carn marcada i cuineu-ho a foc suau 15 min, fins que la carn estigui cuita i la salsa, espessa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: