Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC, calor a dalt i a baix.
  2. En un bol que pugui anar al microones poseu la mantega trossejada juntament amb la xocolata. Escalfeu-ho a màxima potència durant 2 min. Traieu-ho del microones i barregeu-ho bé. Si no s'ha fos del tot, podeu escalfar-ho uns segons més.
  3. En un altre bol, bateu els ous amb el sucre amb les varetes fins que escumin (jo ho he fet en la meva Kitchen Aid i ho he batut uns 5 min a velocitat mitjana).
  4. Afegiu a la barreja d'ous la nata i la xocolata i la mantega. Mescleu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi la farina, l'ametlla mòlta, el cacau, el llevat Royal i el pessic de sal. Barregeu-ho amb ajuda d'unes varetes fins que no quedi cap grumoll, però sense batre-ho en excés.
  6. Unteu un motlle tipus 'bundt' de 24 cm i aboqueu-hi la massa.
  7. Enforneu-ho durant 35-40 min (ja sabeu que cada forn és un món i pot ser que hagi d'estar-hi més o menys minuts). Podeu comprovar que el 'bundt cake' està al punt punxant-ho amb un escuradents. Si surt sec, és que ja està llest.
  8. Traieu-lo del forn i espereu-vos 10 min abans de treure del motlle el 'bundt'.
  9. Podeu empolsar-hi una mica de sucre de llustre un cop s'hagi refredat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto