Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC, calor a dalt i a baix.
  2. En un bol que pugui anar al microones poseu la mantega trossejada juntament amb la xocolata. Escalfeu-ho a màxima potència durant 2 min. Traieu-ho del microones i barregeu-ho bé. Si no s'ha fos del tot, podeu escalfar-ho uns segons més.
  3. En un altre bol, bateu els ous amb el sucre amb les varetes fins que escumin (jo ho he fet en la meva Kitchen Aid i ho he batut uns 5 min a velocitat mitjana).
  4. Afegiu a la barreja d'ous la nata i la xocolata i la mantega. Mescleu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi la farina, l'ametlla mòlta, el cacau, el llevat Royal i el pessic de sal. Barregeu-ho amb ajuda d'unes varetes fins que no quedi cap grumoll, però sense batre-ho en excés.
  6. Unteu un motlle tipus 'bundt' de 24 cm i aboqueu-hi la massa.
  7. Enforneu-ho durant 35-40 min (ja sabeu que cada forn és un món i pot ser que hagi d'estar-hi més o menys minuts). Podeu comprovar que el 'bundt cake' està al punt punxant-ho amb un escuradents. Si surt sec, és que ja està llest.
  8. Traieu-lo del forn i espereu-vos 10 min abans de treure del motlle el 'bundt'.
  9. Podeu empolsar-hi una mica de sucre de llustre un cop s'hagi refredat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto