Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina sobre la superfície de treball, afegiu-hi una mica de sal i, al mig, la mantega a temperatura ambient. Treballeu la massa amb la punta dels dits perquè la mantega i la farina s’integrin.
  2. Afegiu el rovell d’ou a la massa i continueu-la treballant, afegint-hi una mica d’aigua, fins que us quedi una massa suau però compacta. Deixeu reposar la massa 30 min a la nevera abans d’estirar-la.
  3. Estireu la massa. Unteu un motlle rodó amb una mica de mantega i espolseu-hi farina. Poseu la massa al motlle i retalleu-ne la part sobrant.
  4. En un bol, mescleu la nata líquida, els ous, la sal i la nou moscada. Afegiu-hi el pernil cuit o el bacó, passat abans per la paella, i poseu la barreja al motlle. Coeu la quiche al forn 35 min a 160 ºC i ja la podeu servir o deixar-la refredar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: