Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina sobre la superfície de treball, afegiu-hi una mica de sal i, al mig, la mantega a temperatura ambient. Treballeu la massa amb la punta dels dits perquè la mantega i la farina s’integrin.
  2. Afegiu el rovell d’ou a la massa i continueu-la treballant, afegint-hi una mica d’aigua, fins que us quedi una massa suau però compacta. Deixeu reposar la massa 30 min a la nevera abans d’estirar-la.
  3. Estireu la massa. Unteu un motlle rodó amb una mica de mantega i espolseu-hi farina. Poseu la massa al motlle i retalleu-ne la part sobrant.
  4. En un bol, mescleu la nata líquida, els ous, la sal i la nou moscada. Afegiu-hi el pernil cuit o el bacó, passat abans per la paella, i poseu la barreja al motlle. Coeu la quiche al forn 35 min a 160 ºC i ja la podeu servir o deixar-la refredar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto