Troba la teva recepta

3 postres especiades

Centenars d'espècies i milers de combinacions que es poden posar a prova en el món dels dolços. Tasteu aquestes postres i deixeu que les herbes sorprenguin el vostre paladar!

CUINA.CAT

29/05/2019
01 Galetes 'Speculoos'

Galetes 'Speculoos'

Galetes 'Speculoos'

Un dels dolços típics del nadal a Bèlgica, Holanda, Alemanya i el nord de França que s'ha guanyat la seva posició privilegiada pels seus motius nadalencs i, com és evident, pel seu sabor especiat. La barreja d'espècies, que és on recau la particularitat de les galetes, són la canyella, el gingebre, la nou moscada, el clau, el cardamom i el pebre negre. 

Llegiu la recepta completa

02 Pa d'espècies

Pa d'espècies

Pa d'espècies

Un pa clàssic amb tocs dolços, gràcies a la mel, i matisos potents degut a la barreja d'espècies, que es poden combinar de desenes de maneres diferents. D'aquesta manera, es transforma en un pa que es pot acompanyar amb molts tipus de melmelades o patés, ja que així es potenciaran els sabors de les espècies.

Llegiu la recepta completa

03 Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

En aquesta recepta no és necessària una barreja d'espècies variades, sinó que té una espècia protagonista: el pebre de Timut. El sabor picant del pebre suavitzat en forma d'escuma contrasta de manera sensacional amb la pinya dolça i caramel·litzada. Unes postres ideals per acabar un menú elegant de forma exitosa.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto