Troba la teva recepta

3 postres especiades

Centenars d'espècies i milers de combinacions que es poden posar a prova en el món dels dolços. Tasteu aquestes postres i deixeu que les herbes sorprenguin el vostre paladar!

CUINA.CAT

29/05/2019
01 Galetes 'Speculoos'

Galetes 'Speculoos'

Galetes 'Speculoos'

Un dels dolços típics del nadal a Bèlgica, Holanda, Alemanya i el nord de França que s'ha guanyat la seva posició privilegiada pels seus motius nadalencs i, com és evident, pel seu sabor especiat. La barreja d'espècies, que és on recau la particularitat de les galetes, són la canyella, el gingebre, la nou moscada, el clau, el cardamom i el pebre negre. 

Llegiu la recepta completa

02 Pa d'espècies

Pa d'espècies

Pa d'espècies

Un pa clàssic amb tocs dolços, gràcies a la mel, i matisos potents degut a la barreja d'espècies, que es poden combinar de desenes de maneres diferents. D'aquesta manera, es transforma en un pa que es pot acompanyar amb molts tipus de melmelades o patés, ja que així es potenciaran els sabors de les espècies.

Llegiu la recepta completa

03 Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

En aquesta recepta no és necessària una barreja d'espècies variades, sinó que té una espècia protagonista: el pebre de Timut. El sabor picant del pebre suavitzat en forma d'escuma contrasta de manera sensacional amb la pinya dolça i caramel·litzada. Unes postres ideals per acabar un menú elegant de forma exitosa.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto