Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 postres especiades

Centenars d'espècies i milers de combinacions que es poden posar a prova en el món dels dolços. Tasteu aquestes postres i deixeu que les herbes sorprenguin el vostre paladar!

CUINA.CAT

29/05/2019
01 Galetes 'Speculoos'

Galetes 'Speculoos'

Galetes 'Speculoos'

Un dels dolços típics del nadal a Bèlgica, Holanda, Alemanya i el nord de França que s'ha guanyat la seva posició privilegiada pels seus motius nadalencs i, com és evident, pel seu sabor especiat. La barreja d'espècies, que és on recau la particularitat de les galetes, són la canyella, el gingebre, la nou moscada, el clau, el cardamom i el pebre negre. 

Llegiu la recepta completa

02 Pa d'espècies

Pa d'espècies

Pa d'espècies

Un pa clàssic amb tocs dolços, gràcies a la mel, i matisos potents degut a la barreja d'espècies, que es poden combinar de desenes de maneres diferents. D'aquesta manera, es transforma en un pa que es pot acompanyar amb molts tipus de melmelades o patés, ja que així es potenciaran els sabors de les espècies.

Llegiu la recepta completa

03 Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

Pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut

En aquesta recepta no és necessària una barreja d'espècies variades, sinó que té una espècia protagonista: el pebre de Timut. El sabor picant del pebre suavitzat en forma d'escuma contrasta de manera sensacional amb la pinya dolça i caramel·litzada. Unes postres ideals per acabar un menú elegant de forma exitosa.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: