Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la mel, els sucres i les espècies. Deixeu-ho refredar una mica i afegiu-hi la mantega, els ous i la ratlladura de llimona.
  2. Afegiu-hi les farines tamisades, el llevat i barregeu-ho bé.
  3. Aboqueu la barreja en un motlle tipus plum-cake i coeu-ho al forn durant 40 min, primer a 190 ºC i al cap d’uns 15 min a 170 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: