Troba la teva recepta

6 postres per gaudir del coco

Ratllat, en llet, en oli... vegeu les diverses maneres d'aprofitar aquesta fruita amb les receptes que us recomanem

CUINA.CAT

05/03/2019
01 Mossegades de coco

Mossegades de coco Gemma Clofent

Mossegades de coco

Un clàssic d'aquesta fruita! Les mossegades de coco són una de les postres més bàsiques per menjar coco ratllat, i queda genial amb la xocolata blanca. Si és la primera vegada que tracteu amb el coco a la cuina dolça, us proposem començar per aquí!

Llegiu la recepta completa

02 Flan de arroz con leche de coco

Flan de arroz con leche de coco Gemma Clofent

Flam d'arròs amb llet de coco

Aquí us donem un exemple per gaudir del coco en forma de llet (que no és el líquid que es troba dins de la closca, sinó que s'obté triturant la polpa de la fruita per fer-ne llet). En aquest cas, es combina amb una recepta tradicional però boníssima, l'arròs amb llet. D'aquesta fusió neixen unes postres d'arròs amb un regust molt potent de coco, tasteu-les!

Llegiu la recepta completa

03 pastel de té matcha, coco y lemon curd

pastel de té matcha, coco y lemon curd Gemma Clofent

Pastís de te matxa, coco i lemon curd

La popularitat del te matxa ha pujat com l'escuma els últims anys! Si a vosaltres us apasiona i voleu tastar-ne totes les combinacions possibles, us suggerim que prepareu aquest pastís amb te matxa i coco. Porteu a casa vostra una mica d'aire oriental amb aquestes postres!

Llegiu la recepta completa

04 Espuma de leche de coco con salsa toffee y nieve de manzana

Espuma de leche de coco con salsa toffee y nieve de manzana Gemma Clofent

Escuma de llet de coco amb salsa toffee i neu de poma

Farts de bombons i pastissos de coco? Llavors, atreviu-vos a fer aquesta escuma de llet de coco, combinada amb la dolçor de la salsa toffee i amb la decoració i sabor final de la neu de poma. És una manera molt original de menjar coco i tastar combinacions d'ingredients noves.

Llegiu la recepta completa

05 Brazo de gitano de chocolate blanco y coco

Brazo de gitano de chocolate blanco y coco

Braç de gitano de xocolata blanca i coco

El braç de gitano és un plat amb trajectòria històrica, i això significa que té milers de combinacions possibles, des de les més conegudes fins a les que només es fan a casa. Si us agraden aquestes postres i busqueu fer-les de manera diferent, us suggerim que les prepareu amb xocolata blanca i coco, una fusió insuperable!

Llegiu la recepta completa

06 Amases de ricotta

Amases de ricotta Gemma Clofent

Pastís de ricotta, coco i almívar de llet

Si busqueu fer unes postres ben dolces, un sabor amb què el coco encaixa perfectament, us suggerim que feu aquest pastís amb ricotta i almívar de llet. Malgrat que es tracta d'unes postres molt clàssiques, els ingredients que utilitza i, d'aquesta manera, el sabor que té, és quelcom nou per al paladar.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

25 mai

Orien-tast 2019

Vins i Camins ens porta, un any més, una iniciativa en la qual l'objectiu és gaudir de la natura, de...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto