Troba la teva recepta

6 postres per gaudir del coco

Ratllat, en llet, en oli... vegeu les diverses maneres d'aprofitar aquesta fruita amb les receptes que us recomanem

CUINA.CAT

05/03/2019
01 Mossegades de coco

Mossegades de coco Gemma Clofent

Mossegades de coco

Un clàssic d'aquesta fruita! Les mossegades de coco són una de les postres més bàsiques per menjar coco ratllat, i queda genial amb la xocolata blanca. Si és la primera vegada que tracteu amb el coco a la cuina dolça, us proposem començar per aquí!

Llegiu la recepta completa

02 Flam d’arròs amb llet de coco

Flam d’arròs amb llet de coco Gemma Clofent

Flam d'arròs amb llet de coco

Aquí us donem un exemple per gaudir del coco en forma de llet (que no és el líquid que es troba dins de la closca, sinó que s'obté triturant la polpa de la fruita per fer-ne llet). En aquest cas, es combina amb una recepta tradicional però boníssima, l'arròs amb llet. D'aquesta fusió neixen unes postres d'arròs amb un regust molt potent de coco, tasteu-les!

Llegiu la recepta completa

03 Pastís de te matxa, coco i lemon curd

Pastís de te matxa, coco i lemon curd Gemma Clofent

Pastís de te matxa, coco i lemon curd

La popularitat del te matxa ha pujat com l'escuma els últims anys! Si a vosaltres us apasiona i voleu tastar-ne totes les combinacions possibles, us suggerim que prepareu aquest pastís amb te matxa i coco. Porteu a casa vostra una mica d'aire oriental amb aquestes postres!

Llegiu la recepta completa

04 Escuma de llet de coco amb salsa toffee i neu de poma

Escuma de llet de coco amb salsa toffee i neu de poma Gemma Clofent

Escuma de llet de coco amb salsa toffee i neu de poma

Farts de bombons i pastissos de coco? Llavors, atreviu-vos a fer aquesta escuma de llet de coco, combinada amb la dolçor de la salsa toffee i amb la decoració i sabor final de la neu de poma. És una manera molt original de menjar coco i tastar combinacions d'ingredients noves.

Llegiu la recepta completa

05 Braç de gitano de xocolata blanca i coco

Braç de gitano de xocolata blanca i coco

Braç de gitano de xocolata blanca i coco

El braç de gitano és un plat amb trajectòria històrica, i això significa que té milers de combinacions possibles, des de les més conegudes fins a les que només es fan a casa. Si us agraden aquestes postres i busqueu fer-les de manera diferent, us suggerim que les prepareu amb xocolata blanca i coco, una fusió insuperable!

Llegiu la recepta completa

06 Pastís de ricotta

Pastís de ricotta Gemma Clofent

Pastís de ricotta, coco i almívar de llet

Si busqueu fer unes postres ben dolces, un sabor amb què el coco encaixa perfectament, us suggerim que feu aquest pastís amb ricotta i almívar de llet. Malgrat que es tracta d'unes postres molt clàssiques, els ingredients que utilitza i, d'aquesta manera, el sabor que té, és quelcom nou per al paladar.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto