Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la barreja d’espècies: barregeu tots els ingredients.
  2. Per a les galetes: barregeu la mantega pomada amb els sucres. Incorporeu-hi l’ou i barregeu-ho. Afegiu-hi la farina, la sal, les espècies i l’impulsor. Estireu la massa entre dos papers de forn amb un corró, a un gruix de 3-4 mm. Congeleu-la.
  3. Talleu les galetes de la massa congelada i poseu-les sobre la safata del forn.
  4. Enforneu-les 10 min, a 180 ºC, fins que siguin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: