CUINA.CAT
28/01/2021Ens escalfen, ens nodreixen... i ens encanten! Aquest mes, a la revista CUINA, ens delim amb les millors sopes. Però també tastem unes quantes receptes amb 'porchetta', ens endinsem en el món de les postres calentes amb Gemma Clofent i... molt més! Aquí teniu quatre receptes que podreu trobar-hi. En voleu més? Feu clic aquí!
Sopa de bolets, verduretes i pernil
La revista de febrer la dediquem, com ja sabeu, a les sopes. Un plat que, tal com explica Paul Freedman, catedràtic d'història de la Universitat de Yale, "en la majoria de països desenvolupats la sopa està perdent importància d'una manera gradual". Volem reivindicar-les, i ho fem amb receptes com aquesta: una sopa de bolets amb verduretes i pernil. Una autèntica meravella.
Coca de cors de carxofa amb 'foie' i ceba caramel·litzada
És una de les verdures més gustoses i apreciades a Catalunya, capaç de conquerir-nos a tots amb la recepta més simple. Nosaltres, però, a la revista de febrer us presentem tres propostes una mica més treballades, com aquesta coca amb cors de carxofa, foie i ceba caramel·litzada.
Daus de 'porchetta' amb puré de patates a la llimona i salsa de vi Marsala
La porchetta és una carn desossada, aromatitzada i feta al forn amb el punt just de greix, típica d'Itàlia. Tendra per dins, cruixent per fora. Una meravella, vaja. A la revista, el xef Paolo Mangianti ens proposa unes quantes receptes per llepar-se'n els dits, com aquesta, amb puré de patates violeta i salsa de vi Marsala.
Xurros amb xocolata desfeta
Els xurros amb xocolata ens traslladen a una infantesa plena de cares tacades i somriures feliços i, per tant, no hi podien faltar en el receptari de febrer de la Gemma Clofent, dedicat a les postres calentes. Nyam!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.