La 'porchetta' és una carn desossada, aromatitzada i feta al forn amb el punt just de greix, típica d'Itàlia. Tendra per dins, cruixent per fora. El xef Paolo Mangianti ens proposa que en fem daus i l'acompanyem d'un fantàstic puré de patates violeta. Una meravella!
Preparació
- Per al puré de patates: coeu les patates, amb la pela i una mica sal, fins que quedin toves. Peleu-les i aixafeu-les.
- Poseu la llet en un cassó i, quan arrenqui el bull, afegiu-la a les patates, amb dues cullerades d’oli, sal i la pela de llimona ratllada. Barregeu-ho bé fins que quedi un puré fi.
- Per a la salsa de Marsala: poseu el vi en un cassó i deixeu que es redueixi un terç. Afegiu-hi la nata i deixeu-ho reduir uns minuts.
- Marqueu els daus de porchetta pels quatre costats en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
- Poseu el puré de patates en un plat i, a sobre, repartiu-hi els daus de porchetta.
- Salseu-ho i serviu-ho.