Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La 'porchetta' és una carn desossada, aromatitzada i feta al forn amb el punt just de greix, típica d'Itàlia. Tendra per dins, cruixent per fora. El xef Paolo Mangianti ens proposa que en fem daus i l'acompanyem d'un fantàstic puré de patates violeta. Una meravella!

Preparació

  1. Per al puré de patates: coeu les patates, amb la pela i una mica sal, fins que quedin toves. Peleu-les i aixafeu-les.
  2. Poseu la llet en un cassó i, quan arrenqui  el bull, afegiu-la a les patates, amb dues cullerades d’oli, sal i la pela de llimona ratllada. Barregeu-ho bé fins que quedi un puré fi.
  3. Per a la salsa de Marsala: poseu el vi en un cassó i deixeu que es redueixi un terç. Afegiu-hi la nata i deixeu-ho reduir uns minuts.
  4. Marqueu els daus de porchetta pels quatre costats en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
  5. Poseu el puré de patates en un plat i, a sobre, repartiu-hi els daus de porchetta.
  6. Salseu-ho i serviu-ho.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: