Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La 'porchetta' és una carn desossada, aromatitzada i feta al forn amb el punt just de greix, típica d'Itàlia. Tendra per dins, cruixent per fora. El xef Paolo Mangianti ens proposa que en fem daus i l'acompanyem d'un fantàstic puré de patates violeta. Una meravella!

Preparació

  1. Per al puré de patates: coeu les patates, amb la pela i una mica sal, fins que quedin toves. Peleu-les i aixafeu-les.
  2. Poseu la llet en un cassó i, quan arrenqui  el bull, afegiu-la a les patates, amb dues cullerades d’oli, sal i la pela de llimona ratllada. Barregeu-ho bé fins que quedi un puré fi.
  3. Per a la salsa de Marsala: poseu el vi en un cassó i deixeu que es redueixi un terç. Afegiu-hi la nata i deixeu-ho reduir uns minuts.
  4. Marqueu els daus de porchetta pels quatre costats en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
  5. Poseu el puré de patates en un plat i, a sobre, repartiu-hi els daus de porchetta.
  6. Salseu-ho i serviu-ho.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto