Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El xef David Caballero ens proposa una coca per llepar-se'n els dits i ben fàcil de fer, amb cors de carxofa, 'foie' fresc i ceba caramel·litzada. Nyam!

Preparació

  1. Talleu la pasta de full en quatre peces rectangulars d’uns 15 x 7 cm. Pinteu-la amb ou i feu-hi uns forats perquè no creixi en excés.
  2. Coeu-la al forn a 180 ºC, 15 min, fins que estigui daurada i cruixent.
  3. Talleu els cors de carxofa en làmines fines i salteu-los en l’oli d’oliva fins que siguin tendres; salpebreu-los.
  4. Coeu la ceba a foc lent en una cassola amb un xic d’oli d'oliva i sal, fins que quedi translúcida.
  5. Poseu-hi el moscatell, reduïu-lo i caramel·litzeu la ceba. Reserveu-la.
  6. En una paella, marqueu els trossos de foie sense gens d’oli pels dos costats, fins que siguin cuits (no gaire) i daurats; salpebreu-los. Traieu-los i poseu-los sobre paper absorbent perquè perdin el greix.
  7. Sobre la coca, munteu un llit de ceba caramel·litzada; per sobre, poseu-hi dos trossos de foie, separats, i ompliu els forats on no hi ha el foie amb la carxofa saltada.
  8. Acabeu la coca amb el porradell picat i una mica de sal de Maldon per sobre.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: