Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Versàtils i reconfortants. Les sopes són així. I amb aquesta pràcticament no necessitareu segon plat. 

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a daus. Piqueu els porros i talleu les mongetes tendres a trossets.
  2. Renteu bé totes les verdures i les hortalisses i poseu-les en un cassó amb el brou. Tapeu-lo i poseu-lo a foc suau, 15 min.
  3. Renteu els bolets, trossegeu-los i afegiu-los a la sopa. Salpebreu-la i deixeu-la coure fins que estigui al punt.
  4. Piqueu el pernil ibèric i salteu-lo en una paella amb un raig d’oli d’oliva. En el mateix oli, fregiu els grans d’all i reserveu-los.
  5. Feu una picada amb la fruita seca, el julivert i l’all fregit. Poseu-hi un polsim de sal i dissoleu-la a la sopa.
  6. Serviu la sopa amb el pernil fregit per sobre. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: