Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Versàtils i reconfortants. Les sopes són així. I amb aquesta pràcticament no necessitareu segon plat. 

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a daus. Piqueu els porros i talleu les mongetes tendres a trossets.
  2. Renteu bé totes les verdures i les hortalisses i poseu-les en un cassó amb el brou. Tapeu-lo i poseu-lo a foc suau, 15 min.
  3. Renteu els bolets, trossegeu-los i afegiu-los a la sopa. Salpebreu-la i deixeu-la coure fins que estigui al punt.
  4. Piqueu el pernil ibèric i salteu-lo en una paella amb un raig d’oli d’oliva. En el mateix oli, fregiu els grans d’all i reserveu-los.
  5. Feu una picada amb la fruita seca, el julivert i l’all fregit. Poseu-hi un polsim de sal i dissoleu-la a la sopa.
  6. Serviu la sopa amb el pernil fregit per sobre. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06 mar

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto