Troba la teva recepta

4 plats amb cigrons

Receptes per combatre el fred

CUINA.CAT

05/12/2019

Que bé un plat de cullera, calent i calòric per apujar la temperatura del cos, durant els mesos més freds. No cal, però, menjar sempre la mateixa sopa, perquè l'hivern és llarg i l'acabareu avorrint, per això us presentem quatre varietats perquè expandiu el vostre receptari.

 

01 Cigrons estofats amb pollastre marinat

Cigrons estofats amb pollastre marinat Becky Lawton

Cigrons estofats amb pollastre marinat

Després dels cigrons, la segona estrella del plat és el pollastre, que es marina amb ceba i oli d'oliva, d'aquesta manera s'evita que la carn quedi seca i la torna més gustosa. Finalment, no us oblideu de posar-hi el julivert picat per sobre. I a degustar!

Llegiu la recepta completa

02 Cigrons guisadets amb pop

Cigrons guisadets amb pop Becky Lawton

Cigrons guisadets amb pop

Si parlem de cigrons amb peix potser el que primer us bé al cap són cigrons amb bacallà, però si tasteu aquest plat se us traurà l'estereotip de cop. Per treure'us l'encanteri necessitareu potes de pop i fumet de marisc per elaborar la poció. 

Llegiu la recepta completa

03 Cigrons a la toscana

Cigrons a la toscana Becky Lawton

Cigrons a la toscana

Els estofats no només són de carn o peix, els cigrons per si sols contenen una proporció molt elevada de proteïna, cosa que els converteix en un aliment molt popular en la cuina vegetariana o vegana. En aquest cas completen un deliciós plat amb tomàquets secs, xampinyons i alfàbrega.

Llegiu la recepta completa

04 Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs

Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs Becky Lawton

Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs

No ens enganyarem, fer un estofat té un procés d'elaboració llarg com és el cas d'aquest plat, però al mateix temps com més estona hi dediquem, millor és el resultat que obtenim. Integreu els llagostins en aquest plat tradicional i veureu de què estem parlant.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto