CUINA.CAT
05/12/2019Que bé un plat de cullera, calent i calòric per apujar la temperatura del cos, durant els mesos més freds. No cal, però, menjar sempre la mateixa sopa, perquè l'hivern és llarg i l'acabareu avorrint, per això us presentem quatre varietats perquè expandiu el vostre receptari.
Cigrons estofats amb pollastre marinat Becky Lawton
Després dels cigrons, la segona estrella del plat és el pollastre, que es marina amb ceba i oli d'oliva, d'aquesta manera s'evita que la carn quedi seca i la torna més gustosa. Finalment, no us oblideu de posar-hi el julivert picat per sobre. I a degustar!
Cigrons guisadets amb pop Becky Lawton
Si parlem de cigrons amb peix potser el que primer us bé al cap són cigrons amb bacallà, però si tasteu aquest plat se us traurà l'estereotip de cop. Per treure'us l'encanteri necessitareu potes de pop i fumet de marisc per elaborar la poció.
Cigrons a la toscana Becky Lawton
Els estofats no només són de carn o peix, els cigrons per si sols contenen una proporció molt elevada de proteïna, cosa que els converteix en un aliment molt popular en la cuina vegetariana o vegana. En aquest cas completen un deliciós plat amb tomàquets secs, xampinyons i alfàbrega.
Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs Becky Lawton
No ens enganyarem, fer un estofat té un procés d'elaboració llarg com és el cas d'aquest plat, però al mateix temps com més estona hi dediquem, millor és el resultat que obtenim. Integreu els llagostins en aquest plat tradicional i veureu de què estem parlant.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.