Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 plats amb cigrons

Receptes per combatre el fred

CUINA.CAT

05/12/2019

Que bé un plat de cullera, calent i calòric per apujar la temperatura del cos, durant els mesos més freds. No cal, però, menjar sempre la mateixa sopa, perquè l'hivern és llarg i l'acabareu avorrint, per això us presentem quatre varietats perquè expandiu el vostre receptari.

 

01 Cigrons estofats amb pollastre marinat

Cigrons estofats amb pollastre marinat Becky Lawton

Cigrons estofats amb pollastre marinat

Després dels cigrons, la segona estrella del plat és el pollastre, que es marina amb ceba i oli d'oliva, d'aquesta manera s'evita que la carn quedi seca i la torna més gustosa. Finalment, no us oblideu de posar-hi el julivert picat per sobre. I a degustar!

Llegiu la recepta completa

02 Cigrons guisadets amb pop

Cigrons guisadets amb pop Becky Lawton

Cigrons guisadets amb pop

Si parlem de cigrons amb peix potser el que primer us bé al cap són cigrons amb bacallà, però si tasteu aquest plat se us traurà l'estereotip de cop. Per treure'us l'encanteri necessitareu potes de pop i fumet de marisc per elaborar la poció. 

Llegiu la recepta completa

03 Cigrons a la toscana

Cigrons a la toscana Becky Lawton

Cigrons a la toscana

Els estofats no només són de carn o peix, els cigrons per si sols contenen una proporció molt elevada de proteïna, cosa que els converteix en un aliment molt popular en la cuina vegetariana o vegana. En aquest cas completen un deliciós plat amb tomàquets secs, xampinyons i alfàbrega.

Llegiu la recepta completa

04 Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs

Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs Becky Lawton

Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs

No ens enganyarem, fer un estofat té un procés d'elaboració llarg com és el cas d'aquest plat, però al mateix temps com més estona hi dediquem, millor és el resultat que obtenim. Integreu els llagostins en aquest plat tradicional i veureu de què estem parlant.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto