Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pollastre marinat: en un bol, poseu tots els ingredients amb el daus de pollastre i barregeu-ho. Deixeu que reposi a la nevera 1 h.
  2. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva. Afegiu-hi la ceba tallada i coeu-la 10 min.
  3. Afegiu-hi el pollastre, escorregut de la marinada (reserveu-la per després), i deixeu-lo coure 5 min.
  4. Afegiu-hi els tomàquets pelats i picats, els cigronets escorreguts i la marinada reservada i coeu-ho a foc lent 10 min. Saleu-ho.
  5. Acabeu-ho amb una mica de julivert picat pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: