Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorreu i reserveu els cigrons.
  2. En una cassola amb un xic d’oli d’oliva, daureu les carxofes i reserveu-les.
  3. A la mateixa cassola, feu un sofregit amb l’oli, l’all, la ceba i el pebrot verd. Un cop ben cuit, afegiu-hi el tomàquet ratllat i el llorer i deixeu evaporar l’aigua fins a tenir un sofregit espès.
  4. Afegiu-hi les potes de pop tallades i coeu-les uns instants amb el sofregit.
  5. Mulleu-ho amb el vi blanc i deixeu-ho reduir.
  6. Afegiu-hi els cigronets i el fumet de marisc. Salpebreu-ho.
  7. Després de 5 min de cocció, afegiu-hi les carxofes i deixeu-ho coure 5 min més.
  8. Acabeu el plat amb el cibulet picat pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto