Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 plats per gaudir de la llagosta

La llagosta, malgrat el seu preu elevat, és un dels mariscs més populars durant l'estiu. Doneu-vos el gust i prepareu alguna d'aquestes receptes!

CUINA.CAT

28/07/2019
01 Llagosta confitada amb puré de trompetes de la mort

Llagosta confitada amb puré de trompetes de la mort Becky Lawton

Llagosta confitada amb puré de trompetes de la mort

Aquesta recepta s'elabora amb dos dels elements més emblemàtics de la zona mediterrània: la llagosta, crustaci preuat pel seu sabor, i les trompetes de la mort, uns bolets que han augmentat la seva popularitat durant els últims anys. Per altra banda, s'ha de preparar una salsa de llagosta, verdures i brandi que actua com una espècie de confit i acaba de potenciar el gust d'aquest crustaci.

Llegiu la recepta completa

02 Llagosta al forn

Llagosta al forn Becky Lawton

Llagosta al forn

Una recepta molt senzilla amb una presentació refinada. La seva preparació és tan fàcil com posar a la safata del forn les llagostes obertes per la meitat, acompanyades de cirerols i cebes tendres, i tot amanit amb oli d'oliva i vi blanc. Malgrat la seva fàcil elaboració, el resultat és, simplement, perfecte.

Llegiu la recepta completa

03 Tacos de llagosta

Tacos de llagosta

Tacos de llagosta

La llagosta no és exclusivament de la nostra zona, és un animal que ha sigut consumit des de fa  molts anys a cultures amb receptes ben diferents de les que coneixem. La tradició mexicana té fixat un plat de 'tacos' de llagosta, un àpat molt cuinat allà que, tot i que no podem aguantar els sabors picants típics del país, sí podem tastar delícies com aquesta.

Llegiu la recepta completa

04 Paella Cullera de Boix

Paella Cullera de Boix

Paella Cullera de Boix

No podem pensar en la llagosta sense recordar les desenes de plats de paella que ens hem engolit al llarg de la nostra vida. El restaurant Cullera de Boix, a Barcelona, ens porta una recepta de paella tradicional en la qual primen els sabors marins, des de llagosta, passant pel llamàntol i la sípia, i arribant a musclos i cloïsses. I és que, si es tracta de crustacis, aquí sabem com aprofitar-los al màxim.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto