Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu les llagostes obertes per la meitat, amb els tomàquets, la ceba tendra tallada a la juliana i la llimona, a rodanxes.
  2. Ruixeu-ho tot amb un raig d’oli d’oliva i amb el vi blanc, salpebreu-ho i enforneu-ho a 180 ºC, 20-25 min, fins que la llagosta sigui ben cuita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: