Troba la teva recepta

5 receptes de musclos ràpides i senzilles

N'hi diuen marisc 'low cost' i és cert, com també ho és que són tan gustosos i nutritius com gambes o llagostes

11/07/2019

Ja els apreciaven els romans, que n’eren uns grans consumidors i, pel que sembla, havien après a conservar-los, però no va ser fins al 1235 que es va posar en marxa el cultiu en muscleres. Abans de deixar-vos amb les receptes, un consell: no els arrenqueu abans de la cocció, per mantenir-los intactes.

01 Musclos amb crema

Musclos amb crema

Musclos amb crema

Un sofregit de ceba i mantega fet a foc lent al qual s'afegeixen els musclos un cop aquesta s'estova. Un plat de Becky Lawton que sorprèn per la seva senzillesa.

Llegiu la recepta completa

02 Musclos amb pesto

Musclos amb pesto Enrique Marco

Musclos amb pesto

Les fulles d'alfàbrega bullida són el toc que marca la diferència d'aquesta recepta de musclos de Xavier Matarrodona, xef del restaurant Cullera de Boix.

Llegiu la recepta completa

03

Musclos al vapor de cervesa

De segur que molts de vosaltres heu tastat uns musclos al vapor, però, molt probablement, no estaven regats amb cervesa i vermut blanc.

Llegiu la recepta completa

04 Musclos gratinats

Musclos gratinats

Musclos gratinats

Aquest plat el preparareu amb només quatre ingredients: musclos, mantega, all i julivert.

Llegiu la recepta completa

05 Musclos sobre unes llenties amanides

Musclos sobre unes llenties amanides

Musclos sobre llenties amanides

Ada Parellada ens recorda un consell que serveix per qualsevol recepta de musclos: si aquests no s’obren, millor rebutjar-los.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto