Troba la teva recepta

5 receptes de musclos ràpides i senzilles

N'hi diuen marisc 'low cost' i és cert, com també ho és que són tan gustosos i nutritius com gambes o llagostes

11/07/2019

Ja els apreciaven els romans, que n’eren uns grans consumidors i, pel que sembla, havien après a conservar-los, però no va ser fins al 1235 que es va posar en marxa el cultiu en muscleres. Abans de deixar-vos amb les receptes, un consell: no els arrenqueu abans de la cocció, per mantenir-los intactes.

01 Musclos amb crema

Musclos amb crema

Musclos amb crema

Un sofregit de ceba i mantega fet a foc lent al qual s'afegeixen els musclos un cop aquesta s'estova. Un plat de Becky Lawton que sorprèn per la seva senzillesa.

Llegiu la recepta completa

02 Musclos amb pesto

Musclos amb pesto Enrique Marco

Musclos amb pesto

Les fulles d'alfàbrega bullida són el toc que marca la diferència d'aquesta recepta de musclos de Xavier Matarrodona, xef del restaurant Cullera de Boix.

Llegiu la recepta completa

03

Musclos al vapor de cervesa

De segur que molts de vosaltres heu tastat uns musclos al vapor, però, molt probablement, no estaven regats amb cervesa i vermut blanc.

Llegiu la recepta completa

04 Musclos gratinats

Musclos gratinats

Musclos gratinats

Aquest plat el preparareu amb només quatre ingredients: musclos, mantega, all i julivert.

Llegiu la recepta completa

05 Musclos sobre unes llenties amanides

Musclos sobre unes llenties amanides

Musclos sobre llenties amanides

Ada Parellada ens recorda un consell que serveix per qualsevol recepta de musclos: si aquests no s’obren, millor rebutjar-los.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 set

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

04-14 set

45a Festa de la Verema d’Alella

Les dames d’honor, les pubilles i els hereus acompanyats d’altres nens i nenes del poble, enceten la...

14 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

14 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto