Troba la teva recepta

4 receptes amb dashi

Un brou transparent, aromàtic, subtil i molt saborós que ens transporta al Japó més tradicional. Es pot prendre sol o fer-lo servir com a base d'altres plats. Només necessiteu aigua, alga kombu i katsuobushi. Gaudiu-ne!

CUINA.CAT

29/01/2019
01 Suquet de bonítol amb dashi i patates

Suquet de bonítol amb dashi i patates

Suquet de bonítol amb dashi i patates

El suquet de bonítol amb dashi i patates que us proposem és una recepta que segueix els bases d'un suquet tradicional, però incoroporant ingredients com el dashi. El resultat final és un plat de cullera aromatitzat i saborós. Us animeu a fer-lo?

Llegiu la recepta completa

02 Estofat de cansalada viada i col

Estofat de cansalada viada i col

Estofat de cansalada viada i col

Aquesta recepta d'estofat de cansalada viada i col es basa en l'estofat tradicional, però Manel Guirado el versiona i l'orientalitza per aportar nous sabors i matisos al paladar. Viatgeu a Àsia des de la cuina i tasteu nous plats!

Llegiu la recepta completa

03 ‘Ichiban dashi’

‘Ichiban dashi’

‘Ichiban dashi’

L'ichiban dashi és la base de qualsevol plat fet amb dashi, ja que és el brou que donarà gust i servirà per bullir, estofar, coure, etc. Només necessiteu tres ingredients: aigua mineral, alga kombu i katsuobushi, un preparat fet de tonyina o bonítol ratllat sec, fermentat i fumat. Podreu trobar-los fàcilment en botigues orientals. Doneu-li una oportunitat a aquest brou!

Llegiu la recepta completa

04 Fideus udon amb verdures i xiitake

Fideus udon amb verdures i xiitake

Fideus udon amb verdures i xiitake

El udon són uns fideus gruixuts fets de farina aigua i sal, molt populars al menjar japonès. En aquesta recepta els preparareu amb un brou de dashi, verdures i xiitake. Ideal per a aquells dies que fa fred i voleu menjar un plat calent i reconfortant!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto