Troba la teva recepta

4 receptes amb dashi

Un brou transparent, aromàtic, subtil i molt saborós que ens transporta al Japó més tradicional. Es pot prendre sol o fer-lo servir com a base d'altres plats. Només necessiteu aigua, alga kombu i katsuobushi. Gaudiu-ne!

CUINA.CAT

29/01/2019
01 Suquet de bonítol amb dashi i patates

Suquet de bonítol amb dashi i patates

Suquet de bonítol amb dashi i patates

El suquet de bonítol amb dashi i patates que us proposem és una recepta que segueix els bases d'un suquet tradicional, però incoroporant ingredients com el dashi. El resultat final és un plat de cullera aromatitzat i saborós. Us animeu a fer-lo?

Llegiu la recepta completa

02 Estofat de cansalada viada i col

Estofat de cansalada viada i col

Estofat de cansalada viada i col

Aquesta recepta d'estofat de cansalada viada i col es basa en l'estofat tradicional, però Manel Guirado el versiona i l'orientalitza per aportar nous sabors i matisos al paladar. Viatgeu a Àsia des de la cuina i tasteu nous plats!

Llegiu la recepta completa

03 ‘Ichiban dashi’

‘Ichiban dashi’

‘Ichiban dashi’

L'ichiban dashi és la base de qualsevol plat fet amb dashi, ja que és el brou que donarà gust i servirà per bullir, estofar, coure, etc. Només necessiteu tres ingredients: aigua mineral, alga kombu i katsuobushi, un preparat fet de tonyina o bonítol ratllat sec, fermentat i fumat. Podreu trobar-los fàcilment en botigues orientals. Doneu-li una oportunitat a aquest brou!

Llegiu la recepta completa

04 Fideus udon amb verdures i xiitake

Fideus udon amb verdures i xiitake

Fideus udon amb verdures i xiitake

El udon són uns fideus gruixuts fets de farina aigua i sal, molt populars al menjar japonès. En aquesta recepta els preparareu amb un brou de dashi, verdures i xiitake. Ideal per a aquells dies que fa fred i voleu menjar un plat calent i reconfortant!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto