Troba la teva recepta

4 receptes amb dashi

Un brou transparent, aromàtic, subtil i molt saborós que ens transporta al Japó més tradicional. Es pot prendre sol o fer-lo servir com a base d'altres plats. Només necessiteu aigua, alga kombu i katsuobushi. Gaudiu-ne!

CUINA.CAT

29/01/2019
01 Suquet de bonítol amb dashi i patates

Suquet de bonítol amb dashi i patates

Suquet de bonítol amb dashi i patates

El suquet de bonítol amb dashi i patates que us proposem és una recepta que segueix els bases d'un suquet tradicional, però incoroporant ingredients com el dashi. El resultat final és un plat de cullera aromatitzat i saborós. Us animeu a fer-lo?

Llegiu la recepta completa

02 Estofat de cansalada viada i col

Estofat de cansalada viada i col

Estofat de cansalada viada i col

Aquesta recepta d'estofat de cansalada viada i col es basa en l'estofat tradicional, però Manel Guirado el versiona i l'orientalitza per aportar nous sabors i matisos al paladar. Viatgeu a Àsia des de la cuina i tasteu nous plats!

Llegiu la recepta completa

03 ‘Ichiban dashi’

‘Ichiban dashi’

‘Ichiban dashi’

L'ichiban dashi és la base de qualsevol plat fet amb dashi, ja que és el brou que donarà gust i servirà per bullir, estofar, coure, etc. Només necessiteu tres ingredients: aigua mineral, alga kombu i katsuobushi, un preparat fet de tonyina o bonítol ratllat sec, fermentat i fumat. Podreu trobar-los fàcilment en botigues orientals. Doneu-li una oportunitat a aquest brou!

Llegiu la recepta completa

04 Fideus udon amb verdures i xiitake

Fideus udon amb verdures i xiitake

Fideus udon amb verdures i xiitake

El udon són uns fideus gruixuts fets de farina aigua i sal, molt populars al menjar japonès. En aquesta recepta els preparareu amb un brou de dashi, verdures i xiitake. Ideal per a aquells dies que fa fred i voleu menjar un plat calent i reconfortant!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto