Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en remull l’alga kombu amb els 3 l d’aigua freda, durant 30 min, en una cassola.
  2. Poseu la cassola al foc. Quan comencin a sortir les primeres bombolles a la base de l’olla, retireu l’alga kombu i porteu-ho a ebullició.
  3. Quan l’aigua comenci a bullir, afegiu-hi els 100 ml d’aigua freda, per posar el contingut per sota dels 100 ºC.
  4. Apagueu el foc i poseu-hi ràpidament el katsuobushi, en forma de pluja. Deixeu-ho infusionar 10 min, fins que el katsuobushi se’n vagi al fons de la cassola. Retireu l’escuma que pugui fer i coleu-ho amb un drap o un colador molt fi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto