Troba la teva recepta

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us netegin el peix i el filetegin tot mantenint-ne la pell. Demaneu també les espines i el cap.
  2. Renteu les espines, les aletes i el cap de vísceres i parts sanguinolentes. Si podeu, retireu-ne els ulls. En una safata de forn coberta amb paper o silicona, poseu-ho al grill del forn fins que estigui tot torrat.
  3. Introduïu espines, aletes i caps torrats en una olla, cobriu-ho amb el dashi i feu-ho bullir. Retireu-ne l’escuma i deixeu-ho coure a foc molt suau, 10 min.
  4. Apagueu el foc, afegiu-hi el katsuobushi i deixeu-ho infusionar uns 10 min.Coleu-ho i reserveu-ne el brou.
  5. En una cassola amb oli, daureu els alls, pelats i laminats. Retireu-los i reserveu-los a sobre de paper de cuina.
  6. En el mateix oli, afegiu-hi la ceba picada i sofregiu-la a foc mitjà, fins que estigui tova.
  7. Peleu les patates i trenqueu-les a trossos regulars. Afegiu-les al sofregit i cobriu-ho amb el brou, que es coguin bé les patates.
  8. Talleu els lloms de bonítol en peces de 100 g (dues per persona), amb la pell. Salpebreu-los i marqueu los en una paella amb un xic d’oli, a alta temperatura, per daurar-los per fora i quedin crus per dins.
  9. Afegiu-los a la cassola amb el safrà i apagueu el foc. Deixeu-ho 5 min.
  10. Poseu el bonítol amb la pell cap amunt. Salseu-ho i afegiu-hi patates i xips d’all.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto