Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cansalada viada a llesques molt fines i de 4-5 cm de llarg, amb pell i tot.
  2. Retireu la penca dura de la col i talleu cada fulla en tres parts, al llarg. Talleu-les de manera transversal, a tires d’uns 3 cm de gruix.
  3. Barregeu els elements del brou en una cassola i feu-ho bullir.
  4. Afegiu-hi la cansalada viada, remenant-ho molt bé perquè les llesques no s’enganxin entre elles. Afegiu-hi la col, barregeu-ho i tapeu-ho. Deixeu-ho coure a foc mitjà.
  5. Quan la col estigui cuita, destapeu-ho i continueu-ho coent per reduir la salsa.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i serviu-ho en bols.
  7. Aromatitzeu-ho amb pebre i tires molt fines de pela de cítric. També podeu ratllar-ne la pela. Podeu servir-ho amb arròs blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: