Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 plats amb uriços

Us proposem cinc plats amb el marisc més preuat de la Costa Brava!

CUINA.CAT

08/01/2018

Les garoines ja són bones només obertes per la part plana i crues. Però si voleu sorprendre o fer-les més especials, us deixem un recull de receptes més elaborades per treure el màxim partit a aquesta carn sucosa, tova i amb potència marinera!

 

01 Dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó

Dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó Becky Lawton

Dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó

Aquest peix combina el sabor exòtic de l'alvocat amb el mariner de la salsa d'eriçó. Així que si us agraden els contrastos, no dubteu a preparar aquest dot. Us encantarà!

Llegiu la recepta completa

02 Crema d'espàrrecs blancs amb ou i garotes

Crema d'espàrrecs blancs amb ou i garotes

Crema d'espàrrecs blancs amb ou i garotes

Els ous són tan versàtils que permeten fer tot tipus de receptes. Aquests estan farcits de garotes, una combinació que pocs seran capaços d'endenvinar. Si voleu sorprendre, aquest plat és el vostre!

Llegiu la recepta completa

03 Coulant de garoina i xips de patata violeta

Coulant de garoina i xips de patata violeta

Coulant de garoina i xips de patata violeta

Aquest coulant és senzill de fer i el resultat és vistós i original. Per elaborar-lo només cal que deixeu fer al forn i invertiu el temps en la creativitat dels xips de patata violeta! Són tota una obra d'art!

Llegiu la recepta completa

04 Gall de Sant Pere, blat tendre rostinat i garoines

Gall de Sant Pere, blat tendre rostinat i garoines

Gall de Sant Pere, blat tendre rostinat i garoines

Les garoines tenen la major part del protagonisme en aquest gall de Sant Pere. S'incorporen en la base de blat tendre i coronen el gall en forma d'emulsió. Aquest gall rodejat de garoina tant per dalt com per baix us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

05 Garota

Garota

Caputxino de verdures, garota i aire de bacallà fumat

Per entrar en calor, aquest caputxino sense cafeïna és ideal per prendre en forma de brou calent. Si ho preferiu, també podeu afegir-hi pasta i fer-lo en forma de sopa. Vosaltres decidiu!

Llegiu la recepta completa

06 Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes

Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes

Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes

Cuinar amb els productes de temporada sempre és la millor opció, i aquesta recepta n'incorpora dos: els calçots i les garotes. Ara és el moment de preparar-la!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto