Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un arròs bullit amb l’all i la farigola; coleu-ho i guardeu l’aigua.
  2. El rap, netegeu-lo i talleu-lo (2 trossos de 100 g per persona).
  3. Escaliveu els calçots de 6 en 6 embolicats amb paper d’alumini a sobre del foc per la part blanca del calçot durant 7 min a foc mitjà. Deixeu-los refredar i peleu-los.
  4. Coeu el rap en una paella antiadherent amb sal.
  5. Escalfeu el brou d’arròs amb els calçots. Feu un cercle amb els calçots al centre del plat i a dins poseu-hi els ous de garotes; a sobre, el rap, i pel voltant el brou d’arròs amb un raig d’oli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: