Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alvocats i ruixeu-los amb suc de llimona; reserveu-los.
  2. En una paella, marqueu els lloms de dot amb una mica de sal i un rajolí d’oli.
  3. Sofregiu els alls laminats en una paella, amb un raig d’oli, afegiu-hi l’eriçó de mar i la farina, flamegeu-ho amb el brandi i afegiu-hi brou de peix. Deixeu que es redueixi lleument i reserveu-ho.
  4. Col·loqueu els lloms de peix sobre una placa de forn, cobriu-los amb el formatge i gratineu-los.
  5. En un plat, poseu un ventall d’alvocat, a sobre, el peix, i acompanyeu-ho amb la salsa d’eriçó de mar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: