Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alvocats i ruixeu-los amb suc de llimona; reserveu-los.
  2. En una paella, marqueu els lloms de dot amb una mica de sal i un rajolí d’oli.
  3. Sofregiu els alls laminats en una paella, amb un raig d’oli, afegiu-hi l’eriçó de mar i la farina, flamegeu-ho amb el brandi i afegiu-hi brou de peix. Deixeu que es redueixi lleument i reserveu-ho.
  4. Col·loqueu els lloms de peix sobre una placa de forn, cobriu-los amb el formatge i gratineu-los.
  5. En un plat, poseu un ventall d’alvocat, a sobre, el peix, i acompanyeu-ho amb la salsa d’eriçó de mar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto