Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: talleu el porro a tires fines. Peleu les patates i talleu-les a llesques primes. Peleu els espàrrecs blancs i talleu-los a trossets. En una cassola amb la mantega i l’oli sofregiu el porro i les patates. Quan ja siguin una mica tous, afegiu-hi els espàrrecs i acabeu-ho de sofregir sense que agafi color. Mulleu-ho amb el brou i deixeu-ho coure 25 min a foc suau. Tritureu-ho amb la Thermomix (o túrmix). Rectifiqueu-ho amb el sucre, la sal, el pebre i la nata. 
  2. Per a la guarnició: talleu els espàrrecs verds a rodelles i salteu-los amb el pernil, l’all, el julivert i una mica d’oli. 
  3. Trenqueu cada ou i emboliqueu-lo sense la closca amb film transparent pintat amb una mica d’oli (aneu amb compte de no rebentar el rovell). Poseu-ho a coure 4-5 min en aigua a punt de bullir. Escorreu-ho i retireu-ho del film transparent. 
  4. Amb un motlle, feu una base amb el saltat d’espàrrecs i, a sobre, l’ou. Repartiu-hi la carn de les garotes i acabeu-ho amb unes gotes d’oli, sal Maldon i porradell. Serviu la crema a part ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto