Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: talleu el porro a tires fines. Peleu les patates i talleu-les a llesques primes. Peleu els espàrrecs blancs i talleu-los a trossets. En una cassola amb la mantega i l’oli sofregiu el porro i les patates. Quan ja siguin una mica tous, afegiu-hi els espàrrecs i acabeu-ho de sofregir sense que agafi color. Mulleu-ho amb el brou i deixeu-ho coure 25 min a foc suau. Tritureu-ho amb la Thermomix (o túrmix). Rectifiqueu-ho amb el sucre, la sal, el pebre i la nata. 
  2. Per a la guarnició: talleu els espàrrecs verds a rodelles i salteu-los amb el pernil, l’all, el julivert i una mica d’oli. 
  3. Trenqueu cada ou i emboliqueu-lo sense la closca amb film transparent pintat amb una mica d’oli (aneu amb compte de no rebentar el rovell). Poseu-ho a coure 4-5 min en aigua a punt de bullir. Escorreu-ho i retireu-ho del film transparent. 
  4. Amb un motlle, feu una base amb el saltat d’espàrrecs i, a sobre, l’ou. Repartiu-hi la carn de les garotes i acabeu-ho amb unes gotes d’oli, sal Maldon i porradell. Serviu la crema a part ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto