Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una olla al foc poseu l'oli d'oliva verge extra. Un cop calent, sofregiu-hi les pastanagues i l'api, prèviament tallat en juliana. Després, aboqueu l'aigua mineral i bulliu-ho. Un cop bullit, reduïu-ho fins a la meitat, salpebreu-ho i tritureu-ho. Coleu amb un colador fi i reserveu-ho.
  2. En un cassó petit, poseu la nata i bulliu-la. Afegiu-hi el bacallà fumat i tritureu-ho. Coleu-ho i afegiu la lecitina de soja. 
Muntatge:
  1. En un got de caputxino, preferentment de vidre, aboqueu la crema de pastanaga i api. A sobre, poseu-hi una cullerada de garota fresca i acabeu-ho amb l'aire de bacallà fumat prèviament emulsionat amb el braç triturador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto